Jego Alter Ego Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 kilim zszedł ze ściany układam na nim kapcie klnąc pod nosem wyławiam z mleka gniazdo nasienne – gwiazdę nasenną – anyż *** kochanie łeb mnie boli zaraz pod czakramem noc się nam złośliwie wyrzyna ósemką
Olesia Apropos Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 zwłaszcza to pod gwiazdkami takie jegoalteregowe;)
Jego Alter Ego Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 dzięki kocham te wasze wyczerpujące komentarze :)
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Anyż w mleku? Warto spróbować? Serio pytam, bo nigdy nie używałem. Trudno sypiać "pod czakramem" (np. u nas na Wawelu takie zimne mury). "Ząbki" mądrości bolą, fakt, sama mondrość też czasem nieźle daje w łeb. Jak widzisz Autorko - szukam zaczepienia, żeby w niego wejść, porozgryzać. Podoba mi się kursywa, bardzo. pzdr. b
pathe Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 dużo symboli podoba mi się lubię kiedy treść zatacza koła w wodzie. gorzej kiedy czytam tylko 3 z 10 ;)
zak stanisława Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Martyno, współczuje wyżynania, a koperek dobry na pędzące wiatry ; co niejednemu dorosłemu by się zdały, na cztery...;) dobry wiersz! cmookeS
M._Krzywak Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Ja się zastanawiam, czy pewne symbole nie dostają (i słusznie) szturchańca. W każdym razie tak dla podmiotu - ja zawsze stałem na stanowisku, by nie zanudzać teoriami a'la "manas" i "tamas". Szczególnie wieczorem. Ok. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi