Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Zapiąłem szalik niekształtności wrodzonej Jak gdyby miał guziki dusicieli gang dziś się we mnie zaroił tych najmniej przyzwoitych pchnij nadzieję na drugi chodnik nie patrząc przy tym w lewo ani w prawo wzrokiem mieląc słońce swobodne swobodnie znosząc swobodnie czekając Zrób huśtawkę z pierwszego drzewa lub pierwszą maskę z dziecięcej poduszki reklamówkę poznaj od wewnątrz daj się we śnie toniom wanien rozpuścić opowiadają mi miazgi i siność Lecz jestem asertywny Nie będę nic wiązać nic zasupływać Zwłaszcza na własnej szyi
Judyt Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 całkiem przyzwoite, nie kumam tylko tych dużych liter na początkach wersów, a tak to się nie czepiam szczególnie plus za nadzieję na drugim chodniku, pozdrawiam serdecznie
zak stanisława Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Podpowiadają mi miazgi i siność Lecz jestem asertywny Nie będę nic wiązać nic zasupływać Zwłaszcza na własnej szyi * wiersz mnie rozbawił, mimo horroru z reklamówką i wanną, a puenta położyła ze śmiechu... ale podpowiadaja zamieniąłbym na - ODPOWIADAJĄ serdecznie dobry wieczór,
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wpadkę, jeśli chodzi o te litery to są one dziełem przypadku pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już zmieniam dzięki za serdeczność ;) i ja serdecznie Jimmy
Judyt Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wpadkę, jeśli chodzi o te litery to są one dziełem przypadku pozdrawiam Jimmy czy ja wiem: Zapiąłem Jak Zrób Lecz nie będę Zwłaszcza :)
Rekomendowane odpowiedzi