Judyt Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 najsłodsza rozpuszcza się zanim zatkam na dobre pociecha wśród zawiłych dróg czuję cienkim ale przeważnie podniesie poziom chociaż zapomni i podda drugi sposób myślenia zbyt pokratkowana wiadomo że pogoda i emocje nie powinny nad panować równocześnie z tobą łatwo żyć to złudzenia znów sięgnę się stanie 8.11.07r. poniekąd inspirowane: file://localhost/D:/Moje%20pliki%20muzyczne/Ogrody%20miłości/violab-tylko_milosc_demo.mp3
Pancolek Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Od początku do końca wiadomo, że chodzi o czekoladę - to mnie uwiera ;)) Wie/uśmiechu, Kasiu!
Judyt Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak wiadomo malowieloznacnie wylazło wiadomo że dobra;) pozdrawiam jedyny czytelniku na obecną chwilę
adam sosna Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 lubię tak słodką że gorycz wykrzywia czy czekolada nie jest wieloznaczna? :)
Pancolek Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adamie, nie pomyślał Pancolek ;) Jakby ugryźć to w taki sposób... hmmm... Pozdrawiam Kasię i Adama!
Judyt Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) dziękuję Adamie skosztowanie drugi czytelniku drogi śmiało piszący słodkim piórem;) to nasłodziłam;) pozdrawiam serdecznie
zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 najsłodsza rozpuszcza się zanim trafi do ust...;))) cmok Judytko
Judyt Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) dziękuję ale nie usta tu miałam na myśli bardziej chodziło o zatykanie mm uszu pozdrawiam
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 no dla mnie zbyt klarowne, może by tak tę słodycz do czegoś porównać jeszcze? pozdrawiam Jimmy
Judyt Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest tu cuś pomieszane ale chyba tego nie widać :) dziekuję bardzo pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 najsłodsza rozpuszcza się zanim zatka(M) na dobre to dobre... podwójnośc ...
Judyt Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czekolda może być i gorzka i słodka choć życie jedno dziękuję p.Stasiu
Rekomendowane odpowiedzi