Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 w pokoju na poddaszu męczyłem nogi kucając przy łóżku płonącą głową zwilżał poduszkę koc popielate dłonie bezwładne przeszklone cuchnęło gorączką wrzącym przerażeniem ręczny zegarek liczący oddechy jakby bez siły i woli do walki * prostuję kolana przysuwam taboret usiadłem zgarbiony cisza trąciła wreszcie struny napięte do granic zagrałem płaczem do rana [sub]Tekst był edytowany przez Michał Kowalski dnia 31-07-2004 23:46.[/sub]
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziękuję Ewo serdecznie za tak przychylną opinie, bardzo się ciesze pozdrawiam
piotrbierzynski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie wiem dlaczego ,ale nastrojem powróciłem do prozy Brunona Schulza,a to olbrzymi komplement pozdrawiam piotr
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Muszę przyznać, aczkolwiek niechętnie, że jest niezły. Mogę napisać o tym, co się nie podoba, ale pewnie tym razem zrezygnuję z sobie tylko wiadomych powodów. Pozdr.
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 znam takie czuwanie Michal wspomnienie ozylo ); , pieknie i wzruszajaco opisales tak delikatny i trudny temat pozdr, M+A
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za wielki komplement wielkim 'dziękuję' odpowiadam - bardzo mi miło pozdrawiam serdecznie
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie rozumiem (domyślam się jedynie) o co dokładnie chodzi - szanuję oczywiście Twoją decyzję... cieszę się, że mimo wszystko zajrzałeś i wydusiłeś z siebie to 'niezły' - wiem, że jesteś wymagającym krytykiem, miło mi zatem. pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wilkie dzięki Mario, że zechciałaś poświęcić chwilke - świetnie, że się spodobał pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi