Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Czuwanie drapieżców w niemal pustych portierniach I pościg milczenia za gwarem pierwotnym Epitafia dla dziczy spisują na przemian Przestrzenne zakątki zamarzniętych utopii: Łapiemy się w pary charakternych postaci A siadamy na ziemi (widać nie ma na czym) Dostajemy wilka odgryzani od watah Ostygamy wrogością pstrej sierści w dwojakość Trup polowania nawzajem na siebie spłatał Relatywne myślistwo jak psotę bestialską: Wnyki warg skrzeczą a kłusownicy sklejeni Arktykę podłoża roz(w)tapiają w głąb głębi
zak stanisława Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 no i po myśliwsku, po męsku, twardo. i tak byc powinno, gdy o mężczyznach mowa. cmok
HAYQ Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Mocne i dobrze dopracowane. Doskonały temat, dobór słów i określeń, a poza tym świetnie się czyta. Jednym słowem - na pohybel szaleńcom ;) Pozdrawiam.
Ociec Piotr Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Wers II.3 mi jakoś się nie klei. Powoduje że traci się płynność czytania. Ale do treści nie mam zastrzeżeń. Trafna, z "przykopem". Pozdrawiam Piotr J.
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ba jeszcze moje mięśnie zobacz zwierzyno ;) pozdraWiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak właśnie, komunikacja w tym kawałku jest zachwiana do granic możliwości ostatnio wychodzę z założenia, że poezja to tylko połówka, a do nas należy sprawianie, że będzie ona równa tej drugiej, nie za duża, nie za skromna. pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki HAYQ towarzyszu orgowy, bardzo mi miło czytać twoje komentarze, nawet jeśli nie przychylne, dzięki za wizytę pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyżby ironia .??? ;) pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotr J. ? zmiana uzytkownika zaszła, znam jednego Piotra J. co się nazwiskiem Jasiński podpisywał to ty? (wybacz ostatnio taki tu bajzel) pozdrawiam Jimmy
Ociec Piotr Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotr J. ? zmiana uzytkownika zaszła, znam jednego Piotra J. co się nazwiskiem Jasiński podpisywał to ty? (wybacz ostatnio taki tu bajzel) pozdrawiam Jimmy :))) Miło że pamiętasz. Nastąpił powrót a autobana ;) Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie, no... to był naprawdę przychylny komentarz z mojej strony, bo wiersz mi się bardzo podoba... ale z "towarzyszem" przegiąłeś ;))) (bo mam do nich podobny stosunek, jak Moczulski) Nie ma sprawy - wiem, co miałeś na myśli, dzięki. :) Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ba jeszcze moje mięśnie zobacz zwierzyno ;)--- a dlugopis piśmienny? po takim polowaniu....;))) pozdraWiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ba jeszcze moje mięśnie zobacz zwierzyno ;)--- a dlugopis piśmienny? po takim polowaniu....;))) pozdraWiam Jimmy ja piórem, mnie się naboje nie kończą hihi
Rekomendowane odpowiedzi