kaja-maja28 Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Samotna siedzę na wzgórzu, mam przed sobą toń i otchłań. Nie wiem sama,gdzie spojrzeć, by życie nabrało sensu. Uciekłam w marzenia, może znajdę Ciebie tutaj. Moje oczy zakochane wypatrują Cię. Moje serce Twej miłości pragnie i czeka na Ciebie, kiedy je przytulisz. Jak ptak w powietrzu i ryba w wodzie nie zostawia śladu, tak i Ciebie nie odnajdę na tym wzgórzu. Jedynie się wypłaczę w samotności jak łzy wodospadu.
John_Pool Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Miłość - moim zdaniem jest między tym co ma Dziewczyna a męskim pożądaniem. Reszta to łkanie i umiejętne podrywanie...
Margaret Floral Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Uu, oklepane. Wybacz że tak brutlnie od początku, no ale. Załamuje mi się rytm, szczególnie w końcówkach strof, wszystkich. Puenty brak, albo i jest, ale to tak, jakby jej nie było. Ogólnie, to banał aż się leje. Wodospadem może. Nie znalezłam żadnej ciekawej metafory, interesującego epiteu... Mnie jednak trudno dogodzić. Ale bywa.
kaja-maja28 Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miłość jest wszystkim, jest Tobą ,jest mną jest w górze i jest na ziemi Miłość ma wiele twarzy, Miłość to życie. Są ludzie co nie chcą, a może nie umieją wzajemnie się miłować i dlatego spotykają nas nieszcześcia. Pozdrawiam milutko
kaja-maja28 Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie mam czego wybaczać,nie musi Ci się podobać. Sądzę,że nie zawsze muszą być rymy,bynajmniej dla mnie, żeby przekazać to co się czuje. Pozdrawiam milutko
Margaret Floral Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Broń Boże przed rymami. I wskaż zdanie, w którym napisałam, że być powinny. I dobrze, że mi się podobać nie musi.
kaja-maja28 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, masz rację rytm pomyliłam z rymami,tak jakoś wyszło. Masz rację,że nie wszystko się podoba; zawsze jak się kupujemy liczy się gwarancja i dopasowanie. Pozdrawiam milutko:)
Rekomendowane odpowiedzi