Waldemar Talar Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 na skraju lasu promienny zachód kusi złotawe brzozy
HAYQ Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo ładne haiku, a ponieważ już niedługo nadejdą pierwsze mrozy - może wersja zimowa?mróz na skraj lasu w promienny wszedł zachód pozłoconych brzóz Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 ładne obrazy oba i tez oba -pozdrawiam panów
Waldemar Talar Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy mnie fakt że są jeszcze tacy jak ty Marianno znaczy ci którzy zauważają np. w podróży uroki naszej jesieni . Bo znam masę ludzi których uczulam na to lecz oni tylko robią głupią minę mówiąc że to nic nadzwyczajnego. pozdrawiam Waldemar
Waldemar Talar Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo ładne haiku, a ponieważ już niedługo nadejdą pierwsze mrozy - może wersja zimowa?mróz na skraj lasu w promienny wszedł zachód pozłoconych brzóz Pozdrawiam dzięki za odwiedziny i ciekawą zimową wersję. pozdrawiam jeszcze jesiennie Waldemar
Waldemar Talar Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo nam miło Stanisławo że się podobają oba. życzę radości Waldemar
Ann N.N. Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Zapomniałam napisać, że mi się podoba. A podoba mi się oczywiście, nawet bardzo. Stąd moje następne haiku. Znam taki obrazek naprawdę, przypomina mi on pewną złotą jesień spędzaną w szpitalu oraz słoneczne spacery przez przyszpitalny las, aż na jego skraj. Kusiło żeby uciec, w kapciach i piżamie. :o) Pozdrawiam
Orston Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldi, a gdybyś nieco przestawił L2: "promienny zachód kusi", byłoby bardziej intrygująco ;) Pozdrawiam
Fanaberka Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldi, a gdybyś nieco przestawił L2: "promienny zachód kusi", byłoby bardziej intrygująco ;) Pozdrawiam O,fajnie! A może kuszenie pozostawić rodzajowi żeńskiemu, a reakcję męskiemu:-D na skraju lasu złotawe brzozy kuszą promienny zachód
zak stanisława Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anno, to byliśmy w jednym szpitalu, miałam tak samo..... :)) słońce za oknem pacjent wybiera leki jesienny spacer pozdrawiam
Waldemar Talar Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldi, a gdybyś nieco przestawił L2: "promienny zachód kusi", byłoby bardziej intrygująco ;) Pozdrawiam więc niech intryguje, dzięki za odwiedziny i słuszną radę. już zmieniłem . pozdrawiam Waldemar
Orston Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldi, a gdybyś nieco przestawił L2: "promienny zachód kusi", byłoby bardziej intrygująco ;) Pozdrawiam O,fajnie! A może kuszenie pozostawić rodzajowi żeńskiemu, a reakcję męskiemu:-D na skraju lasu złotawe brzozy kuszą promienny zachód He :)) można też i od tej strony, a jakby się pokusić, to i cosik jeszcze fajnego zmajstrować :)
Rekomendowane odpowiedzi