bajka-bajka Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 na nic się zdadzą walki z wyobraźnią co perfekcyjnym kołem zakreśla tysiące przyczyn łzy i tak jakoś niesmacznie rozsiadają się na ustach strach zbija z nóg a ból rozsadza klatkę by na zawsze utkwić w gardle
kaja-maja28 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Myślę,że kiedyś puszczą gdy powtórnie zaświeci słońce.:)Pózniej już nic nie zaskoczy,zostanie tylko żal.Ładny Pozdrawiam milutko
Judyt Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 bardzo uczuciowy bajko napewno ale czy zawsze na zawsze? pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 bajeczko, ostatnio mam tak samo, więć doskonale rozumiem twój wiersz i daję wielkie plusisko, stanka
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Bajeczko! Bajki nie gasną:))) PozdrawiaMy.
bajka-bajka Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. faktem jest....ze malo co mnie teraz zaskoczy......dziekuje ;)
bajka-bajka Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podobno nigdy nie mowi sie nigdy, ale czy zawsze na zawsze...hmmmmm............pozdrowionka ;)
bajka-bajka Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj Staszko.....my to sie mamy....sle caluski i usmiech, no i przytulanca......serdecznosci ;)
bajka-bajka Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ech, to ja bede pierwsza....chlip, chlip.....serdecznosci
Pancolek Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 strach zbija z nóg a ból rozsadza klatkę Poza tymi wersami jestem na tak ;) Te 2 niegrzeczniuchy trochę bym podrasował. + bajeeeeczny!
Judyt Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podobno nigdy nie mowi sie nigdy, ale czy zawsze na zawsze...hmmmmm............pozdrowionka ;) a dlaczego by nie? reguły są z przypadku?;) pozdrawiam z Bogiem
Adela nie pije Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 a czemu to "co" tak wisi? mazgajski wiersz buziaczczki i czółkiem
Sylwester_Lasota Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 jak dla mnie, to jest opis stanu, który, jak wszystko co doczesne, przemija. opis dość obrazowy, ale jednak tylko opis. pozdrawiam serdecznie.
pathe Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 podoba mi się jasność i jednoznaczność utworu. niestety brakuje w nim jakiegoś ciekawego środka poetyckiego.
Rekomendowane odpowiedzi