Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Po uzgodnieniu z Kim trzeba ogłaszam niniejszym ANTYKONKURS POETYCKI. Tematyka/motto: "o szyby deszcz dzwoni deszcz dzwoni jesienny", czy jakoś tak; Termin zgłaszania utworów: 30 listopada 2007 roku, utwór ma byc napisany specjalnie na ninieszy konkurs; Miejsce zgłaszania: w tym wątku. Nagroda: 0.5l żubrówki + prezent specjalny od Jury. Nagrodę funduje: Zwycięzca Konkursu; Jury: Iza Alternet + Tali Maciej; Jury stawia (dodatkowo): 0.5l żubrówki dla Zwycięzcy; Jury wkleja wiersz, który, zgodnie z Dyrektywą Unii Europejskiej, zajmie ostatnie miejsce oraz będzie wydrukowany w Almanachu; Wypija: Gawiedź; Miejsce i czas wręcznia nagródy: wyznacza Jury; Gawiedź: wypija nagrody oraz stawia: 0.5l żubrówki (tacowy Bezet); Jury: ustala listę utworów do druku; Druk Almanachu: Bezet, koszta ( po 1 egz. dla gawiedzia): Stefan. Ustalenia powyższe nie podlegają dyskusji ani zmianom. END.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Jeżeli można po za konkursem to bez żenady ja z wierszem walę bo chociaż nie mam za grosz talentu za to na pęczki mam anty talent a i nagroda też mi nie leży bo mnie żubrówka dziś nie pociąga bo kto to widział pijać alkohol, który zrobiony jest z dziwoląga. Wódka z żubra, dobre sobie może więc ja także zrobię dla smakosza i pijaka napój z owcy oraz z jaka wleję w butlę i „połówka” będzie zwać się jakowcówka.
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. absolutnie nie zgadzam się na wyznaczenie mnie gdziekolwiek i do czegokolwiek bez mojej zgody Tak będzie czytekniej, ahoj. Joasiu, ponegocjujmy. Pozdrawiam, zmartwiony Stefan.
Pan poeta Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. absolutnie nie zgadzam się na wyznaczenie mnie gdziekolwiek i do czegokolwiek bez mojej zgody Tak będzie czytekniej, ahoj. Czytelnik. Ja się zgłaszam.):
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Może ktoś się zgłosi na Jury?
Pan poeta Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgłaszam się.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgłaszam się. O.K.
Pan poeta Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Panie przedodniczący, przepraszam ale żartowałem);nie chcę być sorki, nie funduję, nie kupuję, mogę jedynie ocenić,)pozd
Tali Maciej Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwej czytaj później pisz no nieładnie tak się wycofywać(-: panie Stefanie coś z tym fantem trzeba zrobić a żubrówkę tak czy tak się wypije
Lena Achmatowicz Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 a czy piędziesiątunię żubrówki jury podeśle pocztą? i kanapkę jakąś (o śledziku nie wspominając). a jeszcze lepiej naleśnika. zamiast egzemplarza. z dżemem. śliwkowym
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lenko, może podejmiesz się Jurowania, ja pomogę żubrówką, naleśnikiem z dżemem i sobą.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O.K. Wywalam Waści.
Lena Achmatowicz Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lenko, może podejmiesz się Jurowania, ja pomogę żubrówką, naleśnikiem z dżemem i sobą. pod warunkiem, że znajdziesz jeszcze jedną osobę do jury. nie muszę chyba wspominać jakiej płci. coś jak o/pozycja. a co do naleśników - trzymam za słowo. a, no i pod warunkiem, że będą jakieś wiersze. /a czy jeśli nie będzie takowych, jury może samo tą żubrówkę rozpracować?
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lenko, może podejmiesz się Jurowania, ja pomogę żubrówką, naleśnikiem z dżemem i sobą. pod warunkiem, że znajdziesz jeszcze jedną osobę do jury. nie muszę chyba wspominać jakiej płci. coś jak o/pozycja. a co do naleśników - trzymam za słowo. a, no i pod warunkiem, że będą jakieś wiersze. /a czy jeśli nie będzie takowych, jury może samo tą żubrówkę rozpracować? Dz. Lenko, drugą osobę poszukam, żubrówkę tylko ze mną.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwej czytaj później pisz no nieładnie tak się wycofywać(-: panie Stefanie coś z tym fantem trzeba zrobić a żubrówkę tak czy tak się wypije Macieju, może pomożesz Lence jurować?
Mr._Żubr Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Skoro nagrodą będzie żubrówka, ja się zgłaszam na jurora:] Ale oszczegam:P!!! Wódki pocztą nie wysyłam. Trzeba stawić się osobiście po odbiór:D
Lena Achmatowicz Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 korzystaąc z prawa pierwokupu; ja ustalam miejsce. czy jeśli powiem, że Łódź - nikt nie napisze tekstu? :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Mr. Żubr, dz., przemyślę, pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lenko, Łódż jest o.k. Podaj swój tel. Stefan.
Pancolek Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mmmm... ja bym napisał tylko dlatego, że to Łódź :)
Rekomendowane odpowiedzi