Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 krucafix we wyindzie byrna pierdykło mrocno sie porobiło jako po wyborach ktosi mnie wydzioboł jesce lize pieron ciemno jako u śtygara a moze to jo wydziobołem kogosik zimnioki albo i kacora bo bez jojków bezet ciepnij halba bo kacory do wyidy ciongno szyinknij onym babskie scochy bo nam baby i zubrówke wyduldajo i nas wydziobio albo i wyirse pocno kryklać ślimiki ciumcioki ćmyile fandzole fifroki zafajdane
Pan poeta Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 ciekawa forma acumeniczna, pozdr
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 polityka nie poezyja co ma woda do kija na którym zawsze pióro a wszelkie wody trują MN ps. tak, Stefanie, myślę, że nie powinnyśmy, ale to tylko sugestia
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę opracowałem, może Ci się uwidzi - Cierpkonosie? :0 pzdr. b
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz, pzdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam Witku.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę opracowałem, może Ci się uwidzi - Cierpkonosie? :0 pzdr. b Ciekawe, dz. Bogdan, pzdr.
Marlett Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Stefanie! Krucafix ! Pierwszy raz czytam Twój wiersz w takiej formie i wykonaniu. Rogal od ucha do ucha. Słoneczka.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej Marlettko, pozdrawiam sakramencko!
zak stanisława Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 no to poznaję - Stefan w dawnej świetnej formie, super, jak nie zubrówką to pigwówką pieczeń zapijemy. cmook Stef w oba policzki!+ Henrietta! /Stanka
Don_Kebabbo Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 O kruca, żech się musioł słownikiem wspomóc Aleś im pojechoł do famili ;) Pozdrowiom
Ewa_Kos Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Znajdę chwilkę czasu i może pokuszę się o przełożenie - ciekawa jestem jak to zabrzmi "po naszymu" ? Świetny wierszyk:)) Pozdrawiam serdecznie;))) Ek
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz. Stasiu, pozdrawiamy, S&H.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz. Don, pzdr. Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem bardzo ciekaw Twego tłumaczenia, podpowiem, że "babskie scochy" to szczaw, zupa szczawiowa itp. Pozdrawiam, Stef.
Lena Achmatowicz Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 a juści wydziobio nas kruki i insze;) kacki serwus lenka
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz. Marianko, pozdrawia autor bez urazy.
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć lenko, dz. Stefan.
Tali Maciej Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 aż mi język szpagata trzasnął i dwa salciska z uśmiechem się czytało pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Macieju, pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi