Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Pan gajowy we wsi Gaje na cześć Czesi wciąż nastaje i chociaż biadoli Czesia nie pozwoli chociaż innym chętnie daje.
M_arianne Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) A gajowy ze wsi Gaje, niech na Czesię nie nastaje, może na to jest za mała, by z gajowym wystawała. Edytowane 27 Lipca 2017 przez marianna_ja (wyświetl historię edycji)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Wręcz odwrotnie, owa Cześka lat trzydzieści pięć lecz rześka a gajowy ciepła klucha i dla tego jej nie ru..a. PS. No i proszę zapomniałem - esz czy cha tam wstawić miałem?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 15 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Czesia tytuł ma doktora i w klinice leczy, a że w koło wszystkim daje bo lubi te rzeczy.
M_arianne Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Czesia "wszytka" się oddała nie żałując swego ciała, bo w klinice takie sztuki, że się daje dla "nauki". A gajowy jest już mądry może więc ratować flądry i kobiety zaniedbane, bo jest dla nich wielkim panem.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Gajowemu w leśnej głuszy już od dawna więdną uszy bo on się otacza dziczą a jelenie głośno ryczą - gejem chyba jest gajowy bowiem tutaj do dąbrowy, do przepięknej leśniczówki nie chcą nawet przyjść tirówki ani żadne inne panie i stąd takie domniemanie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Cóż, gajowy chuderlawy a tu trzeba płuc i wprawy. Trzeba nieźle się nadymać aby później ją wydymać.
HAYQ Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli gajowy, to ciepła klucha, to Czesia nawet go nie wysłucha. W innym gustuje typie, po Sułku czasem chlipie, lecz jej idolem jest dziś... Marucha.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 23 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Lecz Marucha ma i rucha (precyzyjnie mówiąc – Ruską) co to globus w pół przecięty pewnie skrywa pod swą bluzką. Chociaż o to nie spytałeś powiem bo widziałem w lesie jak Marucha na deserek po obiadku grzmotnął Czesię. Powiem Tobie jeszcze więcej bo widziałem także Sułka - i już nie wiem, czy w tym lesie zawiązała się sex-spółka?
HAYQ Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Nie chciałbym wdawać się w analizy, lecz, czy przypadkiem w owej sex grupie, gdzieś nie widziałeś panny Elizy, może rozpacza sama w chałupie? Do zakamarków zagląda wszędzie, i Sułka szuka w jajach i w kluchach O! Już znalazła jakieś żołędzie - eee... to dwóch drwali... a gdzie Marucha?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Ślad zaginął po Marusze więc szukała go w PeCeKu i puszczała w świat anonsy miejże litość, wróć człowieku a Marucha kamień w wodę ślad zaginął po nim wszelki a być może gdzieś pod sosną sączy sobie gin z butelki albo w innej części lasu pod dębczakiem lub sosenką uciął sobie pogawędkę z napotkaną tam panienką.
M_arianne Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 I gajowy smutny nadal, - bo 'Marucha kamień w wodę'- zrozpaczony wziął za brzytwę i ogolił sobie brodę.
Rekomendowane odpowiedzi