adam sosna Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 dzieci wyjechały szukać dobrych chwil w Londynie w Dublinie pod lepszym niebem po lichym obiedzie za bilety płacili syci w samotność Placówkę objęli czytając listy znajomym wciąż powtarzają by dopingowali młodych w poszukiwaniu dni obfitych i spokojnych nie tak zwichrzonych nowszą i starszą historią ze śladami krwi w kolejce do lekarza stają bo ciała już sterane różaniec kroków odmawiają by pocałować klamkę drzwi z napisem „nieczynne” czy tak zakończyć mają życia nieprzespane Adam Sosna (2007.10.04)
Marlett Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Adam! Nadejdą lepsze dni w lepszej rzeczywistości. Może przyniesie je jesień. Następna? pozdrawiam październikowo :))
zak stanisława Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 mają życia nieprzespane? mamy przesrane, Sosen, zresztą sam wiesz zaduszki....;))):((((
adam sosna Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 no tak ale jest jutro nawet jeżeli go nie ma
Judyt Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 nie śpijmy jeśli trzeba złożyć hołd pozdrawiam
bajka-bajka Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 zawsze jest jakies jutro, czy tego chcemy czy nie......trzeba tylko umiec obudzic sie, by byc gotowym na ponowna dawke surowizny.....tak, oni wyjezdzaja z napychanymi nadzieja kieszeniami - czesto budzac sie z reka w nocniku....ale wiesz, sa tacy, ktorym sie udaje....serdecznosci ;)
adam sosna Opublikowano 10 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Judyt ale nie pruski? :):):)
adam sosna Opublikowano 10 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 bajka-bajka to o tych co zostali
Judyt Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;):P
adam sosna Opublikowano 10 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Judyt nie hołdy sny :) - to do Ciebie :(:( - to mój nastrój
HAYQ Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 pusty pokój cisza szum żelazka czule tęsknotą dopieszcza pachnące koszule trzy ostwarte listy na świeżym obrusie pożegnalne zdjęcia z matką w autobusie to tak... na szybko, z autopsji, a wiersz, jak dla mnie super. Pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 10 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 HAYQ czas nam się zdarzył dzięki ...
Magnetowit_R. Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 zbyt ckliwei sentymentalne dla mnie, desperacko dramatyczne na końcu. mi nie przypadł do gustu. pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie życzę ci Magno.. cobyś to przeżył....
Magnetowit_R. Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Pani stasiu każdy ma bagaż doświadczeń, ja nascie czy eścia lat nie mam. ja o wierszu. zaczalem zauwazac regule pewną, ze gdy wiersz (mój) jest na własnych emocjach oparty, zwłaszcza bolesnych, nie znajduje uznania czytelników. coś w tym jest.
Ewa_Kos Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Adamie wypowiedziała w warsztacie co miała do powiedzenia - tu potwierdzam i pozdrawiam serdecznie:)))) EK
adam sosna Opublikowano 10 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Magnetowit R. sam mam wątpliwości ale postanowiłem nie tamować tego co czuję kiedy słyszę skarżących się samotnych wg mnie to dosyć wierny zapis pewnej rzeczywistości nie moja wina, że smutna jest a "desperacko"? tak to dobre słowo! a "zbyt"? - real nie może być "zbyt" jest jaki jest i jakim go widzimy
adam sosna Opublikowano 10 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Ewa Kos dzięki :)
Judyt Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)- to do Ciebie :?:>:)>:(:?}>: - to mój nastrój
Rekomendowane odpowiedzi