HAYQ Opublikowano 4 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Pewien srywok (dziś wzór polityka), znów się zes… (i tu problem wynika) bowiem, nie uwierzycie - czyni to... tak obficie, że dobrego mi brak czasownika.
kaja-maja28 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Ja do polityki się nie wtrącam bo na bakier u nas z nią moje zdanie to każdy h... na swój strój do histori powracamy bo mundurki wprowadzamy w każdym mieście fontany wprowadzamy a nam wszystkim flaki wypluwają Nawet dolary to mało
Johny Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może "wydala" lub "się wypróżnia"? Myślę i myślę a w głowie próżnia Już mam! Natchnienie zdarza się czasem :) On produkuje. Materiał na wyborczą kiełbasę.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chcesz to podam ci to słowo i choć nie brzmi odlotowo gównotwórcą chcę go zwać gdyż tak cudnie umie srać. Bo to przecież cud i twórca co w gównianym robi fachu skoro tak obfite kupy produkuje dla obciachu.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Lecz nie każdy tyle może bowiem moce przerobowe mają swe ograniczenia stąd bywają postojowe.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Ja tam jadam co popadnie bo gęściejsze co jest na dnie i to rzadsze co na górze jem i wcale się nie burzę.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Ja tam mogę i bez soku - wrzucam parę bryłek lodu by alkohol nie był ciepły ale miał posmaczek chłodu.
HAYQ Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gównotwórca, to rzeczownik, a mnie raczej o czasownik chodzi, by określić dupka, co swe słowa... sam o-kup-kał -dumny jednak ,jak krążownik farmazony nic niewarte... kupka dalej (cud?) - w zaparte!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 To mi Waść zabiłeś klina bo określić czasownikiem kogoś, który kupczy kupą może miernym być wynikiem. I choć jeszcze nic nie świta lecz spróbuję bo być może jeśli znajdę określenie do polszczyzny się przyłożę.
HAYQ Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tu się zgodzę z Tobą Johny - materiał jednak ciut zielony by nie rzec z grubsza, że z owych kup (sza) oprócz fetoru czuć też androny.
HAYQ Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tu potrzebne nowe słowo stworzyć w imię tej demencji... Ponoć jakieś plany czynią już szatany - dajże spokój konkurencji. Z takim się nie wygra czart po bandzie igra, a jak sparzy grabę, to wysyła babę.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Więc zostawiam sprawę babom bowiem sprytne te stworzenia wnet oświadczą mam i światu swe odkrywcze spostrzeżenia. Czy zadziwią nas słownictwem czy uśmiechem głupkowatym ja nie będę tego śledził bo mi nie zależy na tym. Ale znając naszą pocztę - mam na myśli pantoflową – wiem że dzisiaj lub niebawem a dostarczy mi to słowo.
HAYQ Opublikowano 8 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy Tu też nadszedł czas na teczki i osobiste (dość) wycieczki? Bo coś niestety mi nie styka, więc myślę, że mylisz krytyka, gdyż o ile pamiętam, raczej rzadko... się pętam przy Twych (marianna ja) wierszykach. Poza tym, jestem amatorem - stąd "byle jakie" komentarze. Złym... to może jestem autorem, lecz (niech Bóg broni) - pisarzem. A więc, bez względu na stosunek, gdy przetrzepujesz komuś skórę - na wiersz rzetelny daj rachunek. Na "osobiste" - pisz fakturę.
Rekomendowane odpowiedzi