Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 skrupulatniej. zza rybackiej klitki wytrzeszczający przy byle okazji i źrenicami na front wydymany przez wroga. skrupulatniej niż myślisz. eksponują najwyższe w skutkach depresje awangardowo. łuk w oczodole tratując strzały. awangardowe. skrupulatniej. wyciągasz ich groty wytrzeszczających dla byle sceny aż mięso obiadu krtań wytęży : pierdolić. skrupulatniej niż mocniej. skalp z poezji ławicy kutrem przejętej
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 ostatnio się strasznie wkręciłem w pisanie achrostyków (pierwsze litery tworzą dodatkowy napis, w tym wypadku swipe at swaps [zamachnij się na bagna]) polewkowa sprawa...
zak stanisława Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Jimmy, szukała tematu - achrostyk ale mój komp nie raczył odpowiedzieć, więc nie znam terminu i nie mogę odnieść się do wiersza, ale serdecznie pozdrawiam ES
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. achrostyki to wiersze których pierwsze litery tworzą dodatkowy napis, tak jak tu: Autograf Purpurowa ziemia obiecana muru: O który opierasz pożyteczne hasła Epileptyczne porozpraszane wzruszasz Taksówkarz nadgarstka niedobór żył zgłasza Anatomię zabójstwa zna każda dusza Cóż że zechcę wyrazić szczyt dna dno szczytów? Hałas poezji pismem swym kląć po cichu Usilne starania okrzyki ekspresji Już się podpisałem aż krew z cegieł leci
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 ajć to przecież się pisze Akrostych heheh ;P dzięki Jimmy
zak stanisława Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 poeta huj????? eee tam co ty Jimmy, a czym w takim razie poetki?;)))) hehehe serdeczni\ości
zak stanisława Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Autograf Purpurowa ziemia obiecana muru: O który opierasz pożyteczne hasła Epileptyczne porozpraszane wzruszasz Taksówkarz nadgarstka niedobór żył zgłasza Anatomię zabójstwa zna każda dusza Cóż że zechcę wyrazić szczyt dna dno szczytów? Hałas poezji pismem swym kląć po cichu Usilne starania okrzyki ekspresji Już się podpisałem aż krew z cegieł leci * to jest super!!!!!!
Judyt Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 kurcze tutaj się strzela jakimiś nazwami to zwiewam:) bom niekumata, pozdrawiam
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Żaczku moja droga, poetki to... ? dobry pomysł na wiersz pozrawiam Jimmy
zak stanisława Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi