Barbara_Pięta Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 zakleiwszy pozory lamentem umykam przeznaczeniu i tak mnie dopadnie w majestacie faktu sponiewieranego przez spiskowe teorie między nami: fakt jest faktem - ryby i dzieci głosu nie mają Autorzy: Alter Net&Basia Pięta, Spółka z n. m. (nieograniczone możliwości) Dzięksy :-)))
zak stanisława Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Basiu, oj jak dawno!!!!! WITAJ OD NOWA!!!!!! ale widać myślimy o tym samym, he he ;))))
Barbara_Pięta Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 He he he i komentarze piszemy w tym samym czasie. Ale jaja ale jaja :D
Barbara_Pięta Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 To się kurde telepatia nazywa chyba hehe ;-) buźki
zak stanisława Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. żebyś wiedziała; wczoraj zaglądałam do moich starych wierszy i czytałam twój komentarz, zastanawiałam sie co u ciebie, co porabiasz... widzisz wywołałam..... hehehe cmoook wielgaśny!!!!
Pancolek Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Wywaliłbym z ostatniego wersy trzykropek i trochę wydłużył :) niemniej jako miniaturka-ok! W ogóle nasuwają mi się polityczne skojarzenia ;)
Barbara_Pięta Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Polityczne, powiadasz? Hmm... (cholewcia znowu te kropki ;-), To już jest nałóg. Do doktora!!! :D) Pozdróweczka i dzięki za odwiedzinki :)
Tomasz_Biela Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 lamentem zakleiwszy pozory umykam przeznaczeniuproponuje nieco dotlenić enterami wiersz jednocześnie spoić bardziej przekaz i tak mnie wywalić dopadnie w majestacie faktu strasznie ciężkie słowo... sponiewieranegokrócej nie można? przez spiskowe teorie bo między nami: Fakt jest nie lepiej >fakt"to"fakt a ryby i dzieci też ponoć nie mają głosu... dopracowałbym koniec. bardziej zaskakująco... wieczności.
Barbara_Pięta Opublikowano 2 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Tak, Tomaszu - muszę jeszcze nad warsztatem popracować. Dzięki za odwiedziny. Miło widzieć starych netowych przyjaciół :-)
Tomasz_Biela Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. popracuj a będzie dobrze odwiedzać miło starych netowych przyjaciół ;) wieczności.
Barbara_Pięta Opublikowano 5 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Główka pracuje.. hehe ino na zwolnionych obrotach ;-)
Barbara_Pięta Opublikowano 8 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Witaj Izuniu :-). Ta wersja jest bardzo lepszejsza. Tego mi właśnie brakowało. Dzięki, dobry człowieku :D. A rzadko bywam, bo mi się troszku pogmatwało w życiu i żyję w ciągłym rozkroku pomiędzy Katowicami i Rybnikiem, he he. A 14 października będę straszyć na deskach Teatru Ziemi Rybnickiej jako... "krwiożerczy nietoperz", chłe chłe :D. Od premiery minęło kilka miesięcy, więc trzeba odkurzyć "szare komórki" ;-). Całuski cieplutkie, a na Twoją stronę będę wpadać, bombowa jest!/Basik
Rekomendowane odpowiedzi