Marcin Jagodziński Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 może nie w szpiku ale w języku jest ta konspiracyjna fabryczka krwi? lub tam właśnie psują ją, dosypując niepopiół. pukałem w ucho środkowe: niemowę udaje, czujnie wesząc spod powiek. powiedz skóro, kołdrą jesteś, czy może prześcieradłem? śpię ze sobą czy ze mną? odwrócić się nie mogę. jak się mam zwrócić do siebie? ty anonimowy, daj jak raz popatrzeć na zewnątrz przez skaleczenie.
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Konkretnie: popraw 'wesząc' na 'węsząc'; dalej: śpię ze sobą czy ze mną? - to jest dla mnie nieczytelne w kontekście; i fragmentaj jak raz popatrzeć... - kolokwialnie czy jak? wybacz, pytam, bo mi burzy poprawność. Przerzutni się nie czepiam, bo nagle wszyscy stosują je nagminnie pozdr.aga
Marcin Jagodziński Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest centralne zdanie tego tekstu.
Rekomendowane odpowiedzi