MarianKon Opublikowano 26 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 w człowieku nie ma nic bardziej zbędnego niż ślina jednak jej export import przy zachowaniu podmiotów właściwych potrafi przynieść sporo radości tu była tylko kołem napędowym do pieprzenia pieprzenia głupot i to do samego rana a ręce świerzbiały i więdły jak wtedy przy pierwszej robocie
bajka-bajka Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 sorki moze ja i dziwna jestem, ale nic tu z wiersza nie widze......pozdrawiam ;)
MarianKon Opublikowano 26 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to niby co to jest ?? mk
bajka-bajka Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 jakis opis moze lub cosik w tym stylu.....ale czy ja sie znam.....serdecznosci ;)
HAYQ Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. od pieprzenia głupot ręce tak "świerzbiały", że chyba do rana w świerzbie on już cały. i żeby nie było żadnych wątpliwości o peelu... myślałem no... nie pozazdrościć. a czy to wiersz? nie wiem Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi