Judyt Opublikowano 21 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 dopiero lece spoza zachmurzonego nie wygłupiaj się 21/27.09.08r. hmm..
Katarzyna Bielińska Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hm...Judyt, to nie jest haiku. Tak na marginesie, to ja nie wiem, co to jest i o co tu chodzi. Proponuję poczytać troszkę o sztuce tworzenia haiku, a także zajrzeć do twórczości naszych forumowiczów. Pozdrawiam i życzę sukcesów:)
Judyt Opublikowano 21 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hm...Judyt, to nie jest haiku. Tak na marginesie, to ja nie wiem, co to jest i o co tu chodzi. Proponuję poczytać troszkę o sztuce tworzenia haiku, a także zajrzeć do twórczości naszych forumowiczów. Pozdrawiam i życzę sukcesów:) a co to jest? zaglądałam pozdrawiam i dzięki
Mr.Suicide Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Judyt - klayczne haiku to budowa wersyfikacyjna 5-7-5. haiku to coś w rodzaju zdjęcia, obrazka. to tak jakbyś miała krótko opisać fragment przyrody. to ona gra tu pierwsze skrzypce, jest najważniejsza. warto byś pisząc kolejne haiku pamiętała o zaznaczeniu pory roku. to tylko takie drobne wskazówki. radzę jednak, żebyś sobie zajrząła na pierwszą lepszą stronę o haiku na google. tam dowiesz się zdecydowanie więcej o tej formie. pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 26 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o dziękuję Ci serdecznie jeden człowiek co to nie zlekceważył próby zielonej Maji, lecz nie wiem czy mnie nie wypłoszą(yli), w takim razie to moje jest czymś o czym świat nie słyszał, a przyroda ZAWSZE konieczna? pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 proszę bardzo, Judyt :) cóż przyroda musi być. to jeden z warunków na napisanie poprawnego haiku. pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 26 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki uświadomiona zasypiam,prawie jak u Słowian, pozdraw..
Rekomendowane odpowiedzi