Jimmy_Jordan Opublikowano 19 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 musująca kostka brukowa z grubsza w twoim kierunku dekolt mierzony parą pomiędzy ustami narcyza a lustrem. Firewalking: przywróć minimalizuj zamknij żarzone refleksy podłoża oczy utkwione w węglach zakaz odrywania stóp sok ze smażonej grawitacji wysycha w rytm: przywróć minimalizuj zamknij on przez własną szminkę na ustach bełkocze sztuką - oświadcza się. Za muzami drepcze, wygrzewa w miejscu. One wyszły na spacer boso: * tytuł to tradycyjny rytuał (a raczej jego nazwa), polegający na chodzeniu po rozżarzonych węglach, praktykowany corocznie, w niektórych wsiach w Grecji i południowej Bułgarii
zak stanisława Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 żarzone refleksy podłoża oczy utkwione w węglach zakaz odrywania stópsok ze smażonej grawitacji * niezłe! soorrry , zjadłam S
Jimmy_Jordan Opublikowano 19 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spoko jakoś to zmienię... pozdrawiam Jimmy
zak stanisława Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spoko jakoś to zmienię... pozdrawiam Jimmy nie ty to ja ....zjadłam S, to bez te skorupe..;)))) miłego dnia
oldy diol Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1. zamiast kostki musujacej -moznaby w stronę pastylek ?brukowych? bo inaczej kojarzy sie niestety z wc. osobiscie poszłabym w strone grilowanej kostki. 2.z grubsza -po co z? 3. konsekwentnie uzyłabym dymu zamiast pary 4.kupuje do momentu: on przez własną szminkę na ustach.moze na stopach w sosie własnym? 5. zagrzewa w miejscu. One poszły dalej boso nie przepraszam ,ale dzieki-pomysł bardzo.oldy
Jimmy_Jordan Opublikowano 20 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 z grubsza - utarty zwrot ;) tekst jest o narcystycznym człowieczku szukającym muz co wolą się wybrac na spacer po węglach niż służyć za parę między taflą zwierciadła a jego ustami... wiem poprawię to tak że będzie widać dzięki za opinię pozdrawiam Jimmy
Judyt Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 na spacer senny idę, przeczytałabym ale sklejam się pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi