marta_sawicka Opublikowano 18 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Dziś bracia i siostry tak na zawolanie przyszło mi do głowy takie porównanie to jest moja cicha myśl pobożna że Świetą Trójcę na ziemi spotkać można Pierwszą osobą jest Bóg i wiara drugą to lekarz co życie ratowac się stara a trzecią człowiek pokorny uczciwy na głos sumienia swego wrażliwy I tak trzy części w całośc sie splata i mamy korone to pokój świata który wychodząc z prostego założenia oszczędza nam ludziom bólu i cierpienia Gdyby każde serce prawd tych przestrzegało życie by innym blaskiem zajaśniało a przykład naszego zjednoczenia byłby przykładem dla nowego pokolenia
Magnetowit_R. Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 zamotałaś się: wiersz adresowany do chrześcijan, następnie daje dyspozycje mającą być uniwersalną dla całego świata. typowe i baardzo chrześcijańskie, wszak to jedyna i słuszna religia, a jak nie to ogniem i mieczem uszczesliwimy..
Sylwester_Lasota Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 "moje królestwo jest nie z tego świata". pozdrawiam.
Nessa Isilra Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Raczej nie dla mnie ten wierszyk Marto. Niestety.pozdrawiam Nesska
marta_sawicka Opublikowano 18 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tutaj dano mi do myslenia ze skoro adresowany do calego swiata to masz racje powinien byc adresowany nie tylko do chrzescian dziekuje edytowalam i zmienilam
Magnetowit_R. Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 naprawde zrobilem wieeelkie oczy... moj swiatopoglad odbiega znacznie od tego co prezentujesz w swoich wierszach/modlitwach. spodziewałem sie innej reakcji. szacunek i pozdrowienia.
PannaBeata Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Nie lubię takich radosnych rymowanek...Pozdrawiam:)
marta_sawicka Opublikowano 18 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Dziekuje wszystkim za sczerosc i komenty,pozdrawiam wszystkich:))))))))
Veronique Sijka Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 pomysł zacny - wykonanie naiwne - mnie nie porwało ale serdecznie pozdrawiam v.
Rekomendowane odpowiedzi