Przemysław Ślęzak Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Wtedy zobaczyłem drogę do piekła. Z niebios bram, krętymi ścieżkami, Wił się przeklętej łzy trakt szeroki. Tam zatoczył się i upadł skrzydlaty sługa. Odpadły mu pióra. Płacząc głośno pozbierał je. Ciągnąc za sobą kalekie kikuty, Sięgał po srebrzystą piersiówkę I poruszał ustami. 'Stałem się demonem. Usługując pod aniołem, Zgubiłem się w płomieniach. I On kazał mi milczeć...' // dziekuje za pomoc
Karolina Walczyńska Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Panie Przemysławie Osobiście nie znalazłam chodź trochę uznania dla tego wiersza. Przeraża mnie ta wizja. Może poprostu boję się brzydoty, nie wiem.
Przemysław Ślęzak Opublikowano 14 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Opcji takiej nie posiadam z braku polskiej klawiatury w moim systemie operacyjnym. Niestety wszelkie proby jej zainstalowania spalily na panewce. Zastanawia mnie tylko tutejsza atmosfera wypowiedzi na temat czyjegos utworu. a) brak komentarza b) komentarz negujacy malo badz w ogole pozbawiony konstruktywnosci
Tali Maciej Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobra zasada mówi- pisz komentarze pod innymi wierszami a będziesz komentowany a żeby napisać naprawdę dobry komentarz trzeba chwile nad tekstem posiedzieć, a często brakuje nam tych chwil poza tym, nikt nie będzie panu pisał elaboratów przy tekście który zasługuje na miano patosowego gniota, ponieważ już po pierwszej strofce nie miałem ochoty czytać dalej, radzę teksty wstawiać do warsztatu, może tam ktoś coś doradzi, jak uniknąć takich wypadków przy pracy bardzo słabiutko pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 jest troszkę pomysłu, ale jakieś taie ni z tej czy z tamtej nie dokończone za bardzo anioły wiadomo część została strącona a tu? skąd ten anił z kikutami? MN
Rekomendowane odpowiedzi