zak stanisława Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 liście sennie szeleszczą ścieląc kolorowe prześcieradła - mówię o jesieni, złociutka za oknem jaskółki zrywają związki ze starymi gniazdami - nie robię aluzji, kochana kocim pazurem rozdarta firanka przytępia ciszę - to nie kot? jednakoż buty zbudzone brakiem ciepła pokaszlują rytmicznie - nie ma co się ślimaczyć, odrzekł flegmatycznie przyczesał siwą kępę chcąc wyczarować przystojnego szatyna szurnął w drugi kąt pokoju strzelać w panią Wrzucik - oczyma
zak stanisława Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nibyco? :))
adam sosna Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 może "pokasłują" puryści może "pokaszlują" sataniści czy ja mogę też strzelać - oczyma? :):):)
Ewa_Kos Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. możesz, ale lepsza jest proca:)))
IN Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nibyco? :)) absolutnie bezaluzyjny Wrzucikowy oczopląsik Panawkratkę.... ufff ;)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 unikać Bazyliszków i strzelać :)
zak stanisława Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 rozbawiły mnie wasze komentarze, i dobrze po to jest panwkratkę....hehehe cmokusie Inuś, Kosie, Marianno ja ,Marletko& Sosenko
Judyt Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 o Pan w Kratkę cz./3 teraz idę gdzieś nie poczyt. pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cz.6 i....?
Judyt Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cz.6 i....? ...przespałam:) lecz ten zwierz jednakoż podoba się pozdrawiam
Lena Achmatowicz Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 "przyczesał siwą kępę chcąc wyczarować przystojnego szatyna":)))) mam wrażenie, że to tylko część wiersza?:) kłaniam się
zak stanisława Opublikowano 14 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 niestety, tylko.. Leno ukłoniki.
bajka-bajka Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 nuda nudą, ale tworzy wiersze po pierwsze a po drugie nada nudą chociaż jej nie lubię buziam ;)
zak stanisława Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 bajeczko, nuda to pierwszy stopień do ...grzechu;)))? cmook.
Rekomendowane odpowiedzi