Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Afrodyty w wieńcach z piany tańczą walca cały szereg w mokrym piasku ćwiczy kroki tylko słońcu dają widzieć swoje wdzięki z mglących tiulów z ciemnych wirów w suchość biegną kamień nieład wznieca spokój tafli łamiąc długim rzędem sunie oddział morskich panien żaglą rzęsy niosąc oczom szybką ulgę wodne trzpiotki ciągle słyszą z Wiednia dźwięki w białych muszlach wicher śpiewa raźnym tonem jedną falą ścieli nisko morskie trawy w długie grzywy czesze miałkie ziarnka piasku sypie ostro niszcząc bogiń drobne ślady Marlett oraz Sosna
ksiazkowy mol Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 bdb jak to pisali w szkole. jak by tak ulozyl do tego muzykę, mógłaby wyjść całkiem fajna piosenka :) pozdrawiam jola :)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 ksiazkowy mol to bardzo się cieszyMy - bo to walc ma być taki dzięki dzięki aha! gdyby tak własne trochę ubić?
Judyt Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 "kamień nieład wznieca spokój tafli łamiąc" moją uwagę zwrócił, pewnie wysoko był rzucony pozdrawiam
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Judyt kamień i w szybie wznieca nieład jeśli ma moc odpowiednią i kierunek pozdrawiaMy i dziękujeMy :)
oldy diol Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 cóż to?mówicie jednym głosem, My-jaciele?
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mówiMy a posłuchać (lub nie) każdy MOŻE
Judyt Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak mój leży w kwiecie kwiacie :) pozdrawiam
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Judyt "nieci nieład kamień spokój tafli łamiąc"
Pancolek Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Marlett i Adamie, bardzo mi się podoba! Potraficie słowem malować obrazy w wyobraźni, a to naprawdę imponująca umiejętność! Macie we mnie gorliwego czytelnika! :) Pancolek
zak stanisława Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. popie-ram!nucąc na falach ...morza;)) cmookes
IN Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 przypomniały mi się tańczące Eurydyki... ładnie, subtelnie, nastrojowo - super! przydałaby się jeszcze muzyka pozdrawiam, :)))
Judyt Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niemi lecz empatycznie się wsłuchałam pozdr.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Pancolek staraMy się bardzo i zawsze jesteśMy wdzięczni za sugestie :)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 zak stanisława wieMy - na Ciebie możeMy liczyć :):):)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 IN jak usłyszałaś super bo muzyka i nam grała kiedy to pisaliśMy :)
Piotr Zet Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Któż napisał ostatnią strofę, Marlett, czy Sosna? Obstawiam, że Marlett (delikatnie, delikatnością trąca). I proszę nie kręcić ;) "Afrodyty w pianie", miły to, dla czytelnika obraz :) Pozdrawiam.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Piotr Zet Afrodyty - kto co pisał? pisaliśMy - razem i bardzo nam się podobało pisanie razem :):):) i bardzo się cieszyMy gdy nasza praca przynosi radość nam i czytelnikom
Judyt Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) ooddaje
Rekomendowane odpowiedzi