Marlett Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Messa!żeglowanie jest rzeczą konieczną ...życie niekonieczną Dziękuję.Radości.
PannaBeata Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panno B.! Jeśli już kiedyś czytałaś to w W. Dzięki wielkie.PozdrawiaM. Dokładnie mi o to chodziło. Pozdrawiam:)
macte poema Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Ujęła mnie bezpośredniość i zwięzłość, i metafory. Bardzo mnie oczarował Twój wiersz ;-))))
adam sosna Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 a mnie się podoba no bardzo podoba +++
Marlett Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. INko! Bardzo dziękuję z miłe słowa:)) Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki wielkie:))) Serdeczności.
Marlett Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej! Macte Poema! Witam:)) Dodrze ,że nie zniknąłeś na zawsze:)) Dzięki .PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adasiu! A mnie podobają się Twoje plusy:)))))))) PozdrawiaM.
Tali Maciej Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 a dla mnie to szkic wiersza, bądź cień, coś tam zarysowywujesz, ale na mnie to wrażenia nie zrobiło raczej średnio niż dobrze ale może to moje marudzące subiektywizmy pozdrawiam
Marlett Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Macieju! No nie znam się aż tak...:) ...a, jeśli łaska pozdrów M.K.,bo jakoś smutno i nudno:) Serdeczności.
Waldemar Talar Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na który tak czekam tak ja bym go zakończył lecz i tak wiersz pyszny. pozdrawiam Waldemar
Marlett Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na który tak czekam tak ja bym go zakończył lecz i tak wiersz pyszny. pozdrawiam Waldemar Talarku! Wiersz jest dedykowany,a list już dostałam i cały czas otrzymuję nowe:)) Bardzo dziękuję.Serdeczności.
bajka-bajka Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 ech....czy ktos jeszcze pisze listy?....takie wlasnoreczne.....tez chcialabym dostac...wiec i ja prosze.....buziaki ;)
Marlett Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bajeczko! Bardzo dziękuję:)) Wszystko jest możliwe..marzenia są po to by się spełniały. Serdeczności.
egzegeta Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2019 Musiałem wyciągnąć z archiwum, bo to jeden z Twoich tuzów poetyckich. No i serducho wstawiłem należne :) Pozdrowionka. PS. A dotarłem do niego, gdyż robię porządki w Moich Dokumentach i tam go znalazłem. 1
Marlett Opublikowano 19 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2019 Musiałem wyciągnąć z archiwum, bo to jeden z Twoich tuzów poetyckich. No i serducho wstawiłem należne :) Pozdrowionka. PS. A dotarłem do niego, gdyż robię porządki w Moich Dokumentach i tam go znalazłem. ............................ Wiktorze, Ucieszyłam się z Twoich porządków :) Zapomniałam o tym wierszyku. Dziękuję za przypomnienie, a jeszcze bardziej za przechowanie w Dokumentach. Twoje wiersze mam zawsze pod ręką w biblioteczce, wszystkie tomiki. Bardzo dziękuję. PozdrawiaM.
jan_komułzykant Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2019 warto czasem poszperać, oj warto. Piękny wiersz Marlett. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I inspirujący :)
Marlett Opublikowano 19 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2019 @jan_komułzykant Dziękuję za miłe słowa i za serducho:) Nie mam tu funkcji; Cytuj. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 @hiamon, @Marcin Krzysica Również dziękuję za serca:)
Rekomendowane odpowiedzi