Magnetowit_R. Opublikowano 8 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Widziałem siebie uśmiechniętego Ale nie pamiętam Pewność siebie masturbuje się gdzieś we wspomnieniach Rzucam się łapczywie na iluzje Potrafisz czuć potrafisz czuć.... Kiedyś sobie wierzyłem W siebie Dziś się ironicznie krzywię na widok spopielonego starca Z obrzydzeniem słucham jego bełkotu Chowam się nie szukam nawet Drogowskazy powywracałem w pijanych zwidach Sobie przede wszystkim Nie ufam nikomu
były__premier Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 jako pokutę wyznaczam masturbację, może pewność siebie powróci, jak nie, to na drugą nóżkę;)
Magnetowit_R. Opublikowano 9 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 to sie wypowiedzial....przekaze pelowi. sam rano po chlaniu pewnie sprawdzasz co powypisywales po forach. a wyznaczac to moze sobie np rase do kibla bo z twoja blyskotliwoscia bez tego moglbys nie trafic.
były__premier Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 niech się autor raz jeszcze zastanowi nad tym co napisał. koment moim zdaniem jest adekwatny do proponowanej wyżej pseudo-twórczości;) pozdro
Magnetowit_R. Opublikowano 9 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 dziekuje za pelne uzasadnienie uznania powyzszego za "pseudo tworczosc". etoryka rzeczywiscie godna premiera, i to bylego
były__premier Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. żaden ze mnie retor! i proszę się nie śmiać z mojego nika:PPP
PannaBeata Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Nie wtrącąm się. Wiersz na nie. pozdrowienia mocarne
a._mrozinski Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Skusił mnie beatlesowski tytuł. Pomysł był dobry, ale mogłeś to chyba lepiej napisać. Może za wcześnie rzuciłeś na forum? Warto z wierszem 'pożyć' parę dni nim uznać go za skończony, poczekać, a nóż coś nowego wpadnie do głowy.
Magnetowit_R. Opublikowano 11 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 beatlesi mieli piosenke o takim tytule? hm... nie wiem, zaczerpniety z innego zespolu mianowicie Gogflesh (industrial). trzeba sprawdzic czy to nie cover:) pozdrawiam
Magnetowit_R. Opublikowano 11 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Godflesh. (literówka)
Rekomendowane odpowiedzi