ot i anka Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 jesteśmy jak rafa koralowa- to nie ma być romantyczne. tutaj nikt nie chce zamieszkać. po prostu pieprzę co myślą ludzie, ale wiesz że bez nich blakniemy. dlatego czasami potrzebuję, żebyś zamienił się w słuch, i przestał być jak co dzień zwykłym chujem.wiem, że nie lubisz kiedy przeklinam, uwielbiam cię denerwować. szczególnie kiedy płaczę. wyjeżdżam, tym razem nie z czymś. gdzieś na stole zostawiam oko, na ciebie. kciuki zatrzymuję w pięściach tak jak ty siłę.tak, stary, mam cię już dosyć, ale jakimś sposobem te dwie windy jeżdżą tą samą trasą.
były__premier Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 świetny tekst, dawno nie czytałem na tym portalu tak trafiającego do mnie wiersza, dzięki. ps. w takiej formie lubię cię czytać;) pozdry
ot i anka Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 :)))) super:))) cieszę się, nawet nie wiesz jak bardzo:) myslałam, że tu juz ie dam rady wrócić, wiec te słowa dla mnie są bardzo ważne:))) pozdrawiam
Lena Achmatowicz Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 pierwsza mnie nie zaciekawiła, słaba jest, szczególnie to blaknięcie. im dalej tym lepiej. oststnia bardzo fajna. "zamienił się w słuch, i przestał być" - potrzebny ten przecinek przed "i"? serdecznie pozdrawiam
były__premier Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się ten kierunek:) pozdry
ot i anka Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 nie wiem czy potrzebny przecinek. muszę sie zastanowić co miłam na myśli:) mnie pierwsza poprowadziła, wiec zostawiam. dzieki. pozdro.
zak stanisława Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 anko, wreszcie jesteś DOBRZE! nie będę kadzić i tak wiesz że misie. cmoookES
ot i anka Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 wreszcie?:D a kiedy było źle...?:( nie napisałaś nigdzie:P cmoki, dzięki za odwiedziny stasiu:*
IN Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 rafa koralowa fajnie podkręca od początku dawaj następnych niewymiernych hej, :)))
ot i anka Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 nie wiem czy będą następni, ale może będą...pewnie będą:D dzieki:0 pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wreszcie Jesteś, bo cię dawno nie czytałam.... niedobra!
ot i anka Opublikowano 2 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 ahaaa:))) dlaczego mój wiersz nie jest prawie komentowany?:) chyba musze się uaktywnić:)
IN Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 no to ja jeszcze pokomentuję... otóż, bardzo mi trafia do przekonania fragment: "uwielbiam cię denerwować" ;)))
ot i anka Opublikowano 2 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 czy to była jakś aluzja?:D
zak stanisława Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a widzisz, zapominają o tobie, to my, mierni ludzie.....cmoook
IN Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -żaluzja ;) ja, po dokonaniu odkrycia, że łzy kiepsko wpływają na makijaż - stosuję tylko w ostateczności, innymi słowy preferuję wnerwianie bezłzowe;) ps. w ostatnim wersie - tę :)))
ot i anka Opublikowano 2 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ps. w ostatnim wersie - tę :))) jak to? jeżdżą TĘ samą trasą???chyba sie pomyliłaś:) buziaki
IN Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ps. w ostatnim wersie - tę :))) jak to? jeżdżą TĘ samą trasą???chyba sie pomyliłaś:) buziaki po mojemu nie... ale na udeptanej ziemi w związku z tym stawać nie będę ;) cmoook!
Nata_Kruk Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Aniu, bardzo mocne, dobitne słowa, choć za wulgaryzmami w wierszach nie przypadam. Pozdrawiam... :)
ot i anka Opublikowano 2 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak to? jeżdżą TĘ samą trasą???chyba sie pomyliłaś:) buziaki po mojemu nie... ale na udeptanej ziemi w związku z tym stawać nie będę ;) cmoook! jak chcesz:D cmok
Rekomendowane odpowiedzi