agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 złem nie jest czekanie nim nie jest nawet cielesna martwa jaźń słowne poprzestanie na nie kilka figur stylistycznych kładę do lamusa na długo piękno fali i pustyni przytłoczy nie mnie raz tylko napiszę ostatni bo nie umiem nie wyprodukuję ustawowo mam prawo do piątej, szóstej poprawki bla bla tak żegnam myślnie bez czegokolwiek zamykam szast prast i po krzyku
Mścibor Bogdański Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czekam w czekalni na 3
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "tak żegnam myślnie bez czegokolwiek zamykam szast prast i po krzyku" otwieram kolejne
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 świetny wiersz. dzisiaj szczególnie przylgnął do mnie. dobrze, że go znalazłam. ściskam - Mirka i cieszę się, że spotkamy się niedługo.cmok
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mirko, również się bardzo cieszę a czekalni 3 nie będzie pozdr.aga
Rekomendowane odpowiedzi