kaja-maja28 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Byłam w Raju fajnie było Grali,śpiewali Nawet piwo zapodali Mało tego Ludzie mili Do tańca prosili Piwko za piwkiem było Aź rurkę zauważono O dziwo-1 Nawet każda Miała pole do popisu Aż wreście był Raj Pole moje było A że ugoru nie uważam Dałam w dzierżawę Pole ugorem nie stoi a rurka stoi :)
kaja-maja28 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2x ojojj:)
kaja-maja28 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Dziękuję za wgląd:) dzie wuszka-'już czas'-strasznie to brzmi jeszcze ma mi się na życie:) mam swoje przemyślenia:) Pozdrawiam milutko
kaja-maja28 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. marianno ja-mnie nie:)
Alicja Czekaj Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ??? a to po ilu piwkach pisane ???
kaja-maja28 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ??? a to po ilu piwkach pisane ??? Alicji,czy trzeba coś wypić,żeby takie coś napisać? Ja tak nie sądzę dobrej zabawy nigdy za wiele:) A tak propo-ja nie piję Pozdrawiam milutko
Alicja Czekaj Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D a to niedobrze :) Kiedys ktos powiedzial :"Czerp z ludzi, ktorzy nie pala, ale tych, ktorzy nie pija, unikaj " :) To taki zarcik oczywiscie ;) Pozdrowienia.
kaja-maja28 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytam Cię cały czas dzie wuszka:) Choć nie wszystkie Twoje wiersze do mnie trafiają Pozdrawiam milutko
kaja-maja28 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 AlicjoC-nie patrz na to kto co mówi,bo wnioski i tak każdy sam wyciąga:) Ważne jest mieć swoje zdanie,bo każdy mówi inaczej. dzie wuszka-sama widzisz:) Pozdrawiam milutko
Rekomendowane odpowiedzi