Marlett Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 chcesz przede mną się ukryć w górach do mysiej dziury wyciągnę za nogi i schowam na strychu mieszkają potwory wyrzucisz do rzeki telefon bym do ciebie nie dzwoniła kupię wspaniały komputer znów będę bardzo miła zabierzesz mnie na spacer na wymarzoną białą plażę wtedy uciekać będę szybko ty figlarzu psoty rozważaj
Piotr_Jasiński Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 W pirwszej strofi schować - schowam. Coś można by wymienić. Może ukryć w pierwszym wersie? A trzecia strofa - Piotrusiowa :)))))))))))) Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierre! Właśnie ukryłam:) Ten wiersz -trochę żart. Dobrze ,że na tym świecie jest więcej figlarzy. Dzięki wielkie. Uśmiechu.
Judyt Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 ależ figel no nie dziś nie ja:) pozdr.
egzegeta Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Marlettko wybacz, wiersza nawet nie tknąłem bo wzrok mój zatrzymał tytuł pod Twoim nickiem "zawsze rano i wieczorem , a najlepiej teraz" naprawdę nie myślałem, że ta sfera dla Ciebie aż tak ważna ale podoba mi się:) rzadko spotykane wyznanie Pozdrawiam PS. wrócę jeszcze do wiersza czy Ci się podoba czy nie :)
adam sosna Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cieszę się
Marlett Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. drocz:))))))))))
Marlett Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marianno! Wiek nie jest najważniejszy:))) Radości.
Marlett Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Dzięki. Życzę uśmiechu.
egzegeta Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Marlettko te potwory mi nie leżą, może strachy zrób coś z tym no i druga strofa jakaś taka najpierw on z telefonem a potem Ty z komputerem :( ale to ja a wiersz Twój Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Egzegeto! Dziwne ,że dopiero zauważyłeś:))) a swoją droga lubię zmieniać sygnaturki. Zapraszam do wiersza:))) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiktorze! Ten wiersz ma swoje realistyczne żródełko, więc nie bardzo chcę coś zmieniać:)) Pozdrawiam serdecznie.
szara myszka Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 oj figlarzu - rozważaj bo myszka ucieknie do dziury :)
Marlett Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiktorze! ''Ta sfera'' pewnie tak samo ważna dla mnie jaki dla Ciebie(tak mi się zdaje), ponieważ stała się nieodłącznym elementem życia. Być może sposobem zapomnienia problemów. Zdziwię Cię, ale mówię tu o spotkaniu z poezją. Serdeczności.
IN Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 takiemu związkowi na pewno nie grozi nuda peelka na to nie pozwoli...;) podoba mi się groźba o zamknięciu na strychu z potworami ale też z Ciebie 'ziółko' Marlett ;)))
egzegeta Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taaak, taaak, no nieźle to wymyśliłaś pewnie że poezja - poezja jest cool :))) hmmm ...... co to za Spryciula Jedna;)))
Judyt Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Dzięki. Życzę uśmiechu. wzjemnie, dzięki
Marlett Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej Myszko! Ty coś wiesz na ten temat?:)))))))))) Dziękuję.Radości.
HAYQ Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 rozważ pso ty figlarzu... ;) wiersz figlarny, pozostawia uśmiech i pozytywne odczucia, tylko troszku, jakby po wertepach z rytmem Marlettko, może to te góry? ;)) Wiem, że osobisty, dlatego nie wtrancam się Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. INko! ..byle nie nuda:))) Czasem ziółko dobrym lekarstwem na wszelkie humory i psoty:) Dziękuję.Uśmiechu.
Rekomendowane odpowiedzi