kaja-maja28 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zbudz się Niech mój pocałunek Otuli Cię Pieszczotą Rozbudzi sny Zmysły Rozpłynie się Po naszych ciałach Zbudz się Niech szepty moje Rozbrzmiewają W sercu Twym Namiętności Splecionych dłoni W tańcu miłości Wirują w umysłach Dzikiej myśli pożądania Zbudz się
Nessa Isilra Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Może lepiej dla niego, że śpi...(mnie w takich warunkach do jawy by nie ciągnęło, niestety)z dygnięciem Nessa:)
Joanna G rabowska Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 A ja sobie tak myślę ,że każdy zakochany facet byłby szczęśliwy, gdyby takim wierszem powitała go przed śniadankiem ukochana. Chyba tylko wyzuci z uczuć romantyzmu pozostali by nie wzruszeni. Pozdrawiam:)
Nessa Isilra Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 to pewnie jestem wyzuta z uczuć romantyczka...:) trudno:) Nessa:)
kaja-maja28 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 marianno ja-a to śpioch,nie wiem co to za gatunek,misie na jesień dobiero zasypiają:) JoannoG-nie tylko na odwrót też:) NessaI-samo to mówisz,wiesz najlepiej:) Dziękuję za komentarze Pozdrawiam milutko
Rekomendowane odpowiedzi