Alicja Czekaj Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 jak zmrożony oddech na włosach w styczniowy dzień Na cieniutkiej linii zdarzeń Banalne-- Wciąż we mnie Pragnienie by Zachłysnąć się powietrzem Twoich słów
HAYQ Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie też się "jajak" nie podoba i "Na cieniutkiej lince zdarzeń" - banalne (w następnym wersie) pasuje do tego, niestety jak ulał. Powyrzucałbym co nieco. A może tak?ja zmrożony oddech na włosach w styczniowy dzień pragnienie zachłystujące się powietrzem twoich słów Pozdrawiam.
Alicja Czekaj Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a no wyszedl ;/ Juz poprawiam.
Alicja Czekaj Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ladnie, ale troche inaczej. Czuje, ze nie moje. Pomysle nad zmiana drugiej zwrotki, bo na razie mam pustke w glowie. Dzieki HAYQ, cenie Twoja opinie, u mnie masz mega autorytet :):) Pozdrawiam goraco.
HAYQ Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 W obu przypadkach jest mi z tego powodu bardzo miło. Znam się na żartach ;))) Pozdrawiam.
Alicja Czekaj Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja rowniez, chociaz jestem smiertlenie ( co by grozniej brzmialo :)) powazna w tej kwestii :D ;) Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi