Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Fotel

Wieczorem usiadłem, zamyśliłem się.
I z czego się śmiejesz?
Że słowa na wyrost – czasem tak mam,
że dla odmiany pomyślę głową.
Wada produkcyjna bez szans na naprawę.
A że niby bubel, i co z tego, dobrze mi z tym.
Rozrzucę, nie dopnę. To problem?
Nie sądzę.

...

cdn.
Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

A Ty drogi Panie Żubrze musisz tak od razu największą tajemnicę męskiej części społeczeństwa publicznie rozgłaszać :))))))))).
No jasne że głową ;))))))
Ale z tem cdn to chyba nic nie wyjdzie.

Pozdrawiam
Opublikowano

A Ty drogi Panie Żubrze musisz tak od razu największą tajemnicę męskiej części społeczeństwa publicznie rozgłaszać :))))))))).
No jasne że głową ;))))))
Ale z tem cdn to chyba nic nie wyjdzie.

Pozdrawiam

Aj, tam, żadna tajemnica męska tajemnica. Wiele kobiet wie o tym lepiej niż niektórzy mężczyźni:D

Szkoda, że nie wyjdzie:/
Opublikowano

;))))))))
No i właśnie. Jak tak pisze kobieta to ja się zgadzam :)))

Pozdrawiam
w swietle tego, co się ostatnio dzieje na orgii - może zbyt pochopnie? ;)
kto wie who is who
...a gdybym był(a) Ulisse, to co byś powiedział(a)?....(lalala)... czy coś byś przeciw miał(a)?
...chciał(a)byś? chciał(a)...?

;))))))))))
Opublikowano

;))))))))
No i właśnie. Jak tak pisze kobieta to ja się zgadzam :)))

Pozdrawiam
w swietle tego, co się ostatnio dzieje na orgii - może zbyt pochopnie? ;)
kto wie who is who
...a gdybym był(a) Ulisse, to co byś powiedział(a)?....(lalala)... czy coś byś przeciw miał(a)?
...chciał(a)byś? chciał(a)...?

;))))))))))

A gdybysz byla Ulisse tó ja sie źmieniąm na ...
Hmmm...
Taki bogaty wybór że nie wiem co wybrać ;)))))))))
Hej! :))))))

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Gdybym miał wybierać po prostu nie urodziłbym się nigdy. No, ale gdybym jednak był zmuszony bo karma, przeznaczenie, jakiś bóg; wymyśl sobie powód; to zmieniłbym nie jedno, ale dwa wydarzenia ze swojego dzieciństwa. A już dalej poradziłbym sobie ze wszystkim. No, ale jednak się urodziłem, jednak doświadczyłem i wcale sobie nie poradziłem. Tak mi się kiedyś wydawało, że prę do przodu, że  będzie lepiej, ale życie po wielu latach kazało mi zweryfikować to "wydawanie się".  Gdyby te dwie rzeczy się nie wydarzyły, to...  Rozmyślania przerwała... cisza...  Głucha, niema i mroźniejsza niż arktyczne powietrze cisza.  Ostrożnie przesunąłem palec na spust Raka. Nie odbezpieczam, bo nigdy nie jest zabezpieczony. W tym świecie nie ma czasu na zastanawiania się i ostrzeganie kogokolwiek o intencjach; Albo ja, albo oni, albo zmutowana natura.  Nie otwieram oczu, bo noc jest tak ciemna, że nie widać nic na wyciągnięcie ręki. Staram się nie poruszyć pod plastikowym brezentem, żeby nie zaalarmować nikogo i niczego jakimś szelestem.  Leżę na prawym boku. To trochę niewygodnie, żeby pomóc sobie na czas bronią palną, ale kiedy leżę na lewym to słyszę bicie własnego serca... Taka ciekawostka.  Bardzo uważnie wsłuchuję się w ciszę. Jak to się stało, że nagle nie ma najmniejszego podmuchu wiatru?  Pieprzone zbiegi okoliczności. Nienawidzę tego bo wiem, że to początek kolejnych kłopotów. Zawsze jest tak samo, najpierw jest cisza albo w otoczeniu, albo w umyśle a później trzeba działać i to nie w rękawiczkach.  Jest!  Wyławiam delikatny szelest z głuchego mroku. To nie człowiek, ludzie są bardziej hałaśliwi, ale to wcale mnie nie uspokaja, bo na człowieka wystarczy jeden strzał z broni, ale nie na te bestie! Tak jakby wiedziały, że w smolistej ciemności nie da się celować...  Nie ruszam się. Czekam aż poczuję oddech na twarzy i ten cholerny smród...  Czekam...
    • i stale o tym zapominasz że przecież tutaj jesteś po coś "Panie to nie jest moja wina" dotykasz mnie swym ciężkim losem   pewno o Hiobie zapomniałeś swe dywagacje tocząc marne tylko przypomnę "bez Jego zgody z głowy najmniejszy włos nie spadnie"   pozdrawiam
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

odbieram jako jedną wielką metaforę rymy męskie sugerują że to może być piosenka   Pozdrawiam
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

powoli się uzależniamy aby rozjaśnić ciężki umysł jakże ciekawsze takie granie gdy niesie człeka uśmiech pusty   bez dopalaczy narkotyków seksem antrakt opanował konamy w tym diabelskim krzyku plując przekleństwem a nie słowem ... Pozdrawiam uzależnienia w twórczości - temat kolejnych rekolekcji
    • @jan_komułzykant Ojej, czy dzisiaj jest Święto Poezji? Pozamiatałabym i posprzątała jakoś, gdzieś, gdybym wiedziała, że mnie odwiedzisz. Kłaniam się czerwono - srebrnym wielkim kapeluszem :)   @Migrena, dziękuję 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...