Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 Twój komentarz aromatyczny i pyszny.   bardzo dziękuję.   ale chciałem nawiązać do opowiadań Twojego Taty.   rzeczywiście, więżniowie, dorośli mężczyźni, ludzie z marginesu, zdegenerowani i okrutni, potrafią więzienną nudę przekuć w artystyczną kuźnię talentów.   malują, rzeźbią, piszą wiersze, haftują.   dawniej były organizowane wystawy dzieł osadzonych.   widziałem kiedyś ich pracę.   nie do uwierzenia......   życie to dziwna bestia jest.   Nika. ślicznie dziękuję :)      
    • @Migrena  Przez Twój wiersz Ch. Bukowski mi w głowie . Czujnie napisałeś.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Annna2 @Annna2   dziękuję Aniu, ze jesteś !!!   tak mnie zaatakowała ta grypsera. wspomnieniami po dziwnych ludziach. to jest swoisty, zamknięty świat, czasami bardzo inteligentnych ludzi. indywidualistów którzy integrują się w obcej im duchowo strukturze, w oporze przeciw "tyranii" władzy.   kiedyś, z ciekawości drążyłem ten temat.   doświadczenia ambiwalentne.   dziękuję bardzo Aniu.      
    • A "na ty" tumani nam u tytana.   - Utył, a da - gadały tu?   - Tunele nut?  
    • @OREGON wiesz dźwiga jakby cały ciężar jestestwa. Niesamowicie oddaje szaro- burość zmęczonego życiem do cna, człowieczego wnętrza. Bardzo wymowny. Świetny ! Witaj na portalu, ukłony :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...