kaja-maja28 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ta noc otuliła mnie blaskiem W tę noc całuj usta moje Przytul się do mnie Poczuj jak mi serce bije Przytul mnie całą w świetle Księżyca Poczuj kielich naszych serc Do wypicia Przytul mnie w swych ramionach Poczuj jak mi serce płonie Poczujmy to oboje Twoje serce jest moje Moje Twoje Gdybyś był tu,nie było By Tych słów Gdybyś był... Ja nie potrafię innego Kochać Liczysz się tylko Ty To w tę noc całuj mnie I przytul mnie do siebie.
Mr._Żubr Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Pomijając literówki, znów widzę banał niestety. Czyżby po raz kolejny konkretny adresat i konkretna dedykacja?:) Pozdrawiam
kaja-maja28 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Przykro mi:( że Ci się nie podoba. A podałam dedykację i adresata? Pozdrawiam milutko
Mr._Żubr Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Nie podałaś, ale tak wnioskuję po tym wierszu i poprzednich, że ktoś tu w stanie uniesienia:) Pozdrawiam zatem euforycznie:)
kaja-maja28 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No szkoda,że nie Ty:)
Mr._Żubr Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No szkoda,że nie Ty:) Skąd wniosek?:)
kaja-maja28 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 A jednak sądze, że podoba Ci się to co piszę:) Jeśli są takie wiersze,to chyba wiadomo,że się unosi na wzgórza a czasem spadnie w doliny Dziękuję, że wpadasz Pozdrawiam milutko
Mr._Żubr Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Będę utrzymywał, że się nie podoba:D I nie ma za co:) Również pozdrawiam.
kaja-maja28 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ale tylko utrzymujesz:) Pewny nie jesteś? A co się nie podoba? Sądze,że nie twój gust wiersza Pozdrawiam milutko
Mr._Żubr Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jakieś takie to w stylu: 'kocham cię, ty kochaj mnie, sialala i dobrze jest'. :D Kurczę, ale przyznam się, że coś w tym jednak jest. Może to ta cholerna szczerość bijąca od Twoich wierszy? Może... Pozdrawiam
kaja-maja28 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jak jest sialala to jest dobrze,ale kochać,tęsknić to jest inaczej Tak myślę,ale sądzę ,że Ci się podoba to co pisze:) Pozdrawiam milutko
kaja-maja28 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tia dzie wuszka dzięki za wgląd:) Pozdrawiam milutko
Rekomendowane odpowiedzi