Pan poeta Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Oddychamy żelazne płuca, rodzą się na majowej łące w okrągłym niebie czyste powietrze wdychamy złociste bańki atomów przeszywają nasze policzki białe światło wpływa Lacima christi wraz z wonią zawilców w Duszę oddychamy tylko delikatnym widokiem bosej kochanki która idzie w naszą stronę zrywając kwiaty i dwutlenki węgla które póżniej wydychamy innym powietrze jest tak złociste że go nie widać
kaja-maja28 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 powietrze jest tak złociste że go nie widać Tak jak nasza dusza ale,zmieniła bym w trzeciej zwrotce ;'zrywając kwiaty niesie w swych ustach dwutlenek węgla który pózniej wdychamy inym ale to tylko moja sugestia wiersz mi sie podoba Pozdrawiam milutko
Messalin_Nagietka Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 nie za dużo tego oddychania i złocistości? a płuca wcale nie są żelazne - dotykałem kiedyś (bez podtekstów) płuca świni były jak miąższ jabłka, a po otwarciu oczu był jak ubita galaretka MN
Pan poeta Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. być może za dużo()():
Rekomendowane odpowiedzi