Nessa Isilra Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 bogata Tobą jak pustynia deszczem boso po deszcz boso przez deszcz maszeruję krzyżem cierp -liwości mi brak jak chleba czerstwego co rano do kawy przy mleku cichutkiej jak wojna bakterii bazgrolę codziennie bzdety jak zwykle ironia lecz powiem Ci szczerze piszę ołówkiem łatwiej się zmywa
kaja-maja28 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Ciekawy wiersz i podoba mi się, bo zyciowy,ale masz 2ie literówki:) Sądzę ,że każdy ptak układa sobie życie jak najlepiej,najgorszy to ten co w swoje gniazdo narobi. Sorry ale tak zrozumiałm ten wiersz Ja zostałam wychowana w miłości. Pozdrawiam milutko
Nessa Isilra Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Każdy rozumie wiersz jak chce... nie ma za co przepraszać:) Dzięki, że zajrzałaś:) pzdr:) ps aluzji do miłości nie czaję, a może nie chce czaić...:/
Nessa Isilra Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Marianno dzięki za zajrzenie. Uśmiechu:)
Nessa Isilra Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Dzięki za komentarzyk:) Buzial:) ps ja też jej nie znalazłam:) może jakaś podpowiedź...:)
kaja-maja28 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Sorry myśllałam o'liwości' bardziej by mi pasowało litości mi brak i 'cierp'wyobrażam sobie ,że krzyżem się cierpi Ale widocznie jak pisałaś to tak musi być. Pozdrawiam milutko
Nessa Isilra Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 To taka moja gra słów. Bez tego wiersz straciłby swój sensik:) Ale fajnie, ze przeczytałaś uważnie i przystanęłaś nad moimi bazgrołami.
Nessa Isilra Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Bardzo mi miło z tego powodu. Kolejny powód do uśmiechu:):) Serdeczności
Joanna G rabowska Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ja też pozwoliłam się tu zatrzymać i wczytać w te słówka nie zmazane ołówkiem. Bardzo ładnie:)Pozdrawiam.
Nessa Isilra Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Bardzo dziękuję. Miło mi to słyszeć:):) z ukłonikiem Nessa
Rekomendowane odpowiedzi