Echnaton Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 kosiarka za oknem zrzędzi, wysokie obroty, niskie podczas siedmiu dni tygodnia w ósmym składam kości w grobie impulsywnie mnie ciekawość zżera wśródziemiu miasteczka targ za oknem, wyprzedają miłość, zdrowie, życie, wiarę gwarnie w kolejkach po gołębie łby, baby gadają o zbożach dzieci otoczyły drzewo i wypytują go o świat i nic by mnie nie zdziwiło, gdybym nie spojrzała w górę przez konary ogromnych drzew nie było nic widać nieba
kaja-maja28 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Powiem,tak Kto od kogo spisał ten wiersz? Ty od Cecyli ?czy ona od Ciebie? Sorry ale ten wiersz czytałam w ;Nieszuflada' Czasami tam zaglądam Możesz zajrzeć"Nieszuflada.pl' Pozdrawiam milutko
Echnaton Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kaju aleś ty podejrzliwa Echnaton to ja Cecylia, tylko zapodziałam gdzieś na tym forum hasło ;] więc już nie rób się jak gestapo tylko skomentuj utwór. pozdrawiam
kaja-maja28 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Już nie:) Myslę, że od spodu na to patrzyłaś,ale napisałabym'niskie w 7ym dniu' ma coś w sobie ten wiersz,ale aż taką ekspertką nie jestem. Ale napewno to jest pod nami.Nawet ciekawy Pozdrawiam milutko
Echnaton Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 dzięki, ale ten 8 dzień jest dość istotny jako symbol ;] bo jeśli tydzień ma 7 dni jak można umrzeć w 8, może się nie umiera? :) dobra już nic więcej nie mówię. pozdrawiam
kaja-maja28 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Nikt nie zna dnia ,ani godziny To była moja sugestia Sama pisałś'kosiarka za oknem zrzędzi' myślę,że na początku tygodnia jak jest na obrotach non stop,to któregoś dnia się przegrzeje:)Nie sądzisz? Pozdrawiam milutko
Echnaton Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawa interpretacja, lubię gdy czytelnicy myślą czytając moje wiersze, u Ciebie to widzę :) pozdrawiam
Nessa Isilra Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Wiersz ciekawy. Tylko druga strofka mnie jakoś razi. Radziłabym coś z nią zrobić. Ale to tylko moje skromne zdanie:) z ukłonikiem Nessa
Echnaton Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. druga rozwija akcje i pokazuje codzienność tamtejszego miasta :) ale szanuję Pana zdanie, może wpadnie mi do głowy jakiś pomysł żeby to lepiej zapisać. dziękuje za zaglądnięcie i zarazem mam prośbę, aby wypowiedział się pan w sprawie mojego wiersza pt. "urojenie" ;) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi