Ewa Maria Gomez Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 absurdalnie szerokie ulice znudzony milicjant kilku niemców zapatrzonych w przeszłość pogoda piękna – trudno wytrzymać w krawacie * bezskutecznie próbuję ustalić kiedy rozebrałeś nasze listy z niecierpliwieczekamnatwójuśmiech naiwna w 112 znakach widzę że do porannej kawy nie dodałeś cukru
zak stanisława Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 zmiany? skróty nie wiem czy na dobre wyszły, wersja warszatowa podobała mi się bardziej, pozdrawiam ES
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha, jest w tym mój skromny wkład:) Muy bien, seniorita Gomez, tekst jest naprawdę miły dla oka:) Pozdrawiam!
joaxii Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba się, choć wolałabym bez wielkich liter :) pozdrawiam, j.
Ewa Maria Gomez Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Pani Stanisławo, zmiany - tak, ale naprawdę kosmetyczne. Dziękuję wszystkim za komentarze i pozdrawiam. PS Pani joaxii, nie upieram się przy wielkich literach, ale dlaczego miałoby ich nie być?
joaxii Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Ponieważ nic nie wnoszą do tekstu, a niepotrzebnie zwracają uwagę na konkretne słowa. Jeśli się pisze tekst z pominięciem wielkich liter np. na początku zdania, to warto być konsekwentnym, w przeciwnym razie czytelnik zaczyna się zastanawiać dlaczego akurat ten wyraz został napisany z wielkiej litery, a tamten nie, choć powinien. Pozdrawiam, j.
Ewa Maria Gomez Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Ma pani rację; tak więc wielkim literom mówię adieu.
Ewa Maria Gomez Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 męczy mnie tytuł, a konkretnie wielkie litery w tytule - można edytować?
Pancolek Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Niestety, jak tytuł poszedł w eter, zdechł pies ;) Plusiki ślę, bo to naprawdę porządnie napisany wiersz. Pancolek
Ewa Maria Gomez Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co do tytułu - wielka szkoda. Za plusy dziękuję. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi