PannaBeata Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 czasem muszę umieć zamilknąć nie mieć świadomości trzech kobiet przed trzech po przeświadczenie rutyny chwytanie zębami uschłych wrażeń bańki mydlane z dodatkiem stali silna by znieść słowo co spadło na głowę ruchem krtani odgarniam twoje obawy by zamienić się w strach nie patrz znudzę się nam nie pytaj przestanę być tajemnicą zamazane granice- chemia miesza się z uczuciem zaczynasz wierzyć że soma stało się psyche globalizacja z dziedziny bezwstydu jedna kobieta od niej do niej od niej
PannaBeata Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 a może zaproponujesz coś? ja bardzo chętnie
IN Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 moim zdaniem nie "gada za wiele" - dokładnie w sam raz czytałam go w W bardzo dojrzałe spojrzenie na relacje w związku..."przyczynowo-skutkowym" ;) wyważone emocje (domena "mądrych" kobiet ;) ) być może zakończenie inne (?) , ale przecież nie wszystko musi wyglądać tak, jak nam pasuje zdecydowanie : +++ :)))
Ewa_Kos Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Niech gada, bo z mężczyznami tak trzeba: dużo mówić, a nuż choć z jednego zdania zrobią użytek:))) Ja wiem co mówię :)) Pozdrawiam z plus(ki)em bo jeszcze mamy lato:)))) EK
PannaBeata Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Dziękuję IN. Zakończenie niestety było takie.. Napisałam ten wiersz z żalu i z niemożliwości wybaczenia. Pozdrawiam B.
PannaBeata Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Pani Ewo ja jestem gaduła, więc dla mnie zamilczeć graniczy z cudem, ale się tego uczę. Dziękuję za czytelnictwo:) Pozdrawiam!
Nata_Kruk Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Poprę pozytywną opinię IN i Ewy. Dla mnie wiersz mógłby zakończyć się na słowie... bezwstydu. Pozdrawiam Panno Beato... :)
PannaBeata Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Dzięki za wpadnięcie.Przywiązałam sie do tego zakończenia...
Marlett Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 PannoB.! Spodobał się ten fragnent wiersza; by zamienić się w strach nie patrz znudzę się nam nie pytaj przestanę być tajemnicą a całość na plus+++ Serdeczności.
PannaBeata Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Dziękuję Marlett. Ten fragment zainspirowany jest pewną matką, która zawsze dobrze radzi:) Pozdrawiam serdecznie!
Reni Her Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 P.Beato wiersz przedstawia relacje damsko-męskie w związku "po przejściach", zobojętnienie jednej strony w tym przypadku mężczyzny ma wiele powodów, czuje się zbyt pewny w zwiazku, przyzwyczajenie, brak mobilizacji do starania się o podgrzewanie uczuć . A może wymienić go na nowy model ;) +++ pozdrawiam R.
Lady_Supay Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Muszę się z zgodzić dziewuszką, jest zbyt dużo waty. Trzeba wziąć nożyczki i powycinać. Słońca!
PannaBeata Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Witam Reni Her. Już po wymianie:) Dziękuwa za odwiedziny. Pozdrawiam Lady Supay. Był w W i była tam cicho sza, co do skracania. Ale jeśli ktoś wie, gdzie dociąć to chętnie skorzystam.
PannaBeata Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 A żaden mężczyzna się nie odważy skomentować? Pozdrawiam Beata:)
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 No ja w W coś tam wpisywalem ;)))))))
PannaBeata Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Do Pana nie mam zastrzeżeń:):) pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Bardzo proszę bez "Pana" :))) Pozdrawiam również
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Rzeczywiście zabawne - facetów tytuł odstraszył, czy co? ;) Ja też spokojnie wyciąłbym słowa po "bezwstydu", ale jak widzę autorka jest zdeklarowana co do tej części wiersza:) Ogólnie mogę pochwalić: udane spojrzenie na te zagmatwane sprawy (choć rzecz jasna tylko jedno z tysiąca możliwych;) Pozdrawiam!
PannaBeata Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Dziękuję Pani Izo za komentarz. Ta kobieta jest realna prawie że:):(...
PannaBeata Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Panie Bartku może i czasem lepiej coś zmienić, ale autorka się uparła:)
Rekomendowane odpowiedzi