kaja-maja28 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Chciałam Ci powiedzieć,że... ...i to...i to... a to tym bardziej... Myślę,że...ale... ...że nie... Sam wiesz... Nie wiem czy warto? To tylko słowa Tak mówisz... Być może to prawda Ale boli mnie to Kłuje gdzieś-głęboko tam To tylko słowa Brzmią w uszach... Może dla kogoś są puste Ja w nich ukrywam prawdę.
kaja-maja28 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Dziękuję,że zajrzałaś za błędy przepraszam,nawet ich nie zauważyłam A wiersz to kryty,ważne ,że ja wiem czego dotyczy Pozdrawiam milutko
Nessa Isilra Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Rażą mnie wielokropki. Poza tym czytając ten wiersz wydaje mi się, że jest to ciąg pourywanych zdań, nie tworzących do końca logicznej całości. Strasznie to chaotyczne. Domyślam się, że taki był zamysł autorki ale nie czyta się tego dobrze. Jednakże, mimo wszystko wiersz zawiera w sobie jakąś myśl. Radziłabym dać mu dojrzeć w środku jako temat, a dopiero później pisać.
kaja-maja28 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Te kropki są po to,że każdy chciałby coś powiedzieć a dla mnie muszą one być.Sądzę ,że napisałam dobrze,przekazałam to co chciałam,od Ciebie zależy jak to odbierzesz. Spróbuj się wczuć,to jest moje zdanie. Dziękuję za to żeś zajrzała Pozdrawiam milutko
Rekomendowane odpowiedzi