Katarzyna Leoniewska Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 szczęście ma nogi pająka i przezroczyste palce osiemnastoletnie dłonie uczą się trzymać długopis pod kątem który nie musi być właściwy gra w kolory to nie gra w klasy bez kratek i cyfr granice się zacierają chodnik udaje drogę donikąd ścieżka potknęła się o przygięte drzewo nie błądzi nabieram wody wypłukuję na ustach słowa veto przypływów i odpływów szyba tylko z daleka jest gładka w oknach firanki bez kolców
Rafał_Leniar Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ogólnie na pewno nie jest źle :) Tytuł daje do myślenia i interpretacji. Myślę, że ta osiemnastoletnia(?) ręka trzyma długopis pod w miarę właściwym kątem. P.S. Trzymam "Spowiedź" i "Pogankę" w ulu :) Pozdrawiam.
Kaja Skurzyńska Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Pozytywnie... Pozdrawiam:)
zak stanisława Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 szczęście ma nogi pająka i przezroczyste palce osiemnastoletnie dłonie uczą się trzymać długopis pod kątem który nie musi być właściwy słodki wierszyk i przypomniał mi że ja też mam takie szczęście..... moje szczęście ma długie ręce i dużą głowę, nad podziw długie nogi ostatnio ukazały jej się dwa zęby, jeden do kaszy, drugi stoi na straży pierwszego cmokeS Kasiu!Katarzyno!
Marlett Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Kasiu! gra w kolory to nie gra w klasy bez kratek i cyfr granice się zacierają ładna strofa:)) Serdeczności.
Ewa_Kos Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Podoba się całość:))) Pozdrawiam jeszcze wakacyjnie:))) EK
Nata_Kruk Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Kasiu, naprawdę nieźle... choć osobiście, w odniesieniu do treści, widziałabym inny tytuł. Domyślam się, że owa wiosna, to po prostu młodość. Ode mnie plusik, pozdrawiam... :)
Rekomendowane odpowiedzi