Barbara Szala Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Wyrwano mi serce Teraz w jego miejscu mam dziurę Przez którą widać na przestrzał A wiatry północy wieją przeze mnie Ze świstem lecących kamieni Wokół mnie tylko śnieg i lodowce Soplami lodu Przymarzam do domowych sprzętów W kuchni wieje zamieć Gdy przesiewam mąkę W wannie pływa kra A w pokoju tyle lodu że Ślizgam się jak na snowboardzie
Barbara Szala Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Samotność i bezradność człowieka wobec zła, które go spotyka.
Cecylia Pierugg Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Wyrwano mi serce Teraz w jego miejscu mam dziurę jeśli wyrwano peelowi serce to wiadomo że pozostała dziura, nie potrzeba taki dopowiedzeń, bo wygląda to tak jakby autor nabijał słowa, a w wierszu nie o to chodzi ogólnie temat oklepany jak Kasztanka marszałka Piłsudskiego i w dodatku cały utwór to kawanaławe, czytelnik nie ma nad czym myśleć, ani rozpatrywać wiersza po raz wtóry pozdrawiam
Pan poeta Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Pan poeta Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to napisz pani lepszy!pani nie potrafi i tyle, nazywa pani wszystko grafomaństwem aby swoje honorum zachować, szkoda słów, (((:
Barbara Szala Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Temat może i oklepany ale nie dla mnie ! I widze,że znow wszystko sprowadza się do dziury :) A widać, że Pani nie zauważyła że z sercem zabrakło i czegoś wiecej- całego kawałka osobowości. A wiersz niby taki prosty, że nie ma się nad czym zastanawiać? Dziwne bardzo dziwne .
wypłosz pospolity Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 poślizg jest także widoczny w Twoim wierszu.. taki na siłę pozdr w.p.
Barbara Szala Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Ech nie wszystko w życiu się udaje :)
wypłosz pospolity Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 przyznanie się do błędu jest wysoko cenione w moich wytrzeszczonych oczach.. najlepszego w.p.
Rekomendowane odpowiedzi