Anna_Maria Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nakryty stół kilka kieliszków i samokontrola nieproszony gość odchodzi frustracja przetacza się nad świecą rozszalałą rzeką tłamsząc uśmiech na twarzach biesiadników gasną rozmowy dawnych przyjaciólek bełkotliwe "sto lat" dobiega z kąta przez pomyłkę zmęczony gość zdrzemnął się w sałatce tuląc rozkosznie groszek do policzka kolorowa noc zszarzała bladym świtem trzasnęły drzwi smętne firanki zwisają zmęczone papierosowym dymem wiatr przyszedł posprzątać po biesiadzie
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam. Nie doczepie sie do niczego bo po pierwsze nie mam do czego a po wtore moja interpretacja zmusila mnie do sumiechu szeeeerokim gestem... KOCHAM TULIC GROSZKI - w kazdej postaci :P TO MOWILEM JA Warzywiarz przez W Pozdrawiac [sub]Tekst był edytowany przez Daniel Piaszczyk dnia 21-04-2004 06:08.[/sub]
Anna_Maria Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witaj Danielu:-) mnie ubawiła Twoja interpretacja ;)-uff lepiej żebym nie pisała z czym mi się skojarzyła;-) pierwotny tytuł tego wierszyka to "a imprezka sie udała-sałatkowy gośc";-) . Cieszę sie, że kogoś rozbawiłam, dzięki pozdrawiam serdecznie anka [sub]Tekst był edytowany przez Anna_Maria dnia 21-04-2004 08:33.[/sub]
Rekomendowane odpowiedzi