Pan poeta Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 trzymaj mnie tyle tego, wygodnie siadaj u drzwi łoża jakby niemoja, milion sekund tykana rosą milczymy oboje, w lśnieniu złotego zboża milczymy oboje, choć usta tego nie zniosą kocham cię, jak prosto krokiem bym stawiał usta i zamknięty obreńczą nieszczęśliwych czarów patrzył, w tęcz kształty piersi wymiarów widział, pokochał , otworzył z ust knebla! póki krwe krąży w policzkach mej zagadki pięknym, rzeżbą jestem w trysk słońca dopóty w tobie nie odgadnę początku końca trzymam cię, w doznań tajni, ustroni klatki!
Alicja_Wysocka Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 "zamknięty obreńczą nieszczęśliwych czarów" " trzymam cię, w doznań tajni" "ust kneble" - sam to wymyśliłeś? Jeśli to Twoje, jestem pod wrażeniem. Poczesz jeszcze ten wiersz, poukładaj równiutko, wiersz ma zadatki na dobry erotyk. No i "moc Boża" przeszkadza mi w tym wierszu. Rozumiem, że to o nocy poślubnej, po przysiędze przed Bogiem ale taki zestrój wydał mi się niestosowny. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi