anna chamera Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tak daleko od siebie,a jednak się spotkały, dwa malutkie serca uczuciem zapałały. Najpierw delikatnie musnęły się w locie, po czym z wielką siłą porwały się w splocie. Po raz pierwszy poczuły drżenie niepojęte, tak bardzo dziwne,a jednak namiętne. Wzbiły się w górę bez lęku i trwogi, czując z każdą chwilą lekkość,spokój błogi. I wtedy przyszło pierwsze zrozumienie, pierwsze bicie serca,pierwsze uniesienie. Spojrzeli na siebie biorąc się za ręce, łapiąc wielkie szczęście,łapczywie,naprędce. Niepojęte uczucie,siła z niego biła. Wciąż nie wierząc w szczęście rzekli...miły,miła
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam. Nie bylo komentarzy pod tym wierszem chyba z powodu tych rymow! Darowac sobie rymy, wiersz nie musi byc rymowany. Popracowac nad tym kawalkiem i pociosac go troche. I jakos tak sprobowac oryginalnie podejsc do tematy fruwajacych serduszek pozdrawiam
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Rymy i niekonsekwencja od początku do końca. Serca się spotkały i zaczyna serce bić? Do tego mają ręce i oczy. Proponuję nie zatapiać się w romantyzm aż do granic absurdu. Pozdr.
Anna_Maria Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 podobne do "rymowanek" wpisywanych do pamiętnika, z czasów wczesnej podstawówki;-) serdecznie pozdrawiam anka
anna chamera Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę wyobrażni nikomu nie zaszkodziło .Panu też nie powinno ,a rymy no no cóż ,to właśnie lubię.Absurd ,czy nie zauważył Pan ,że serca to przenośnia?
anna chamera Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję za rady i komentarze.Wziełam je sobie do serca.
anna chamera Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wyobraźni mam aż za dużo. Każda przenośnia ma swoje granice. Dziwią mnie takie teksty pisane przez kobiety. Ot co. Więcej nie napiszę w komentarzu z bardzo ważnego powodu.
Gość szadoł Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie przejmuj sie Aniu twoje rymy są superoskie bo sa twoje, a ci co najwiecej płaczą na temat poprawiania tego co sie już spłodziło najzacieklej ( z reg) sie przed tym bronili a twe rymy mają prawo tu być ... bo są dla twych dzieci najpiękniejsze
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Albo się znacie, albo zadziałał lokalny patriotyzm. Potępiam.
anna chamera Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo za te słowa.Pciecha się przydała.Ludzie jednak potrafią dołować .
Gość szadoł Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 masz prawo potępiać tylko nie wiem po co :) ( Ani nie znamy Ani nie potepiamy Poezji nie kumamy Ambicji nie przerastamy Patrioci z nas marni Jedynie kuglarni Nas nie drażnią rymy Się ich nie boimy Wiersz kiepski dodany Wszem dedykowany ....itd pzdr.nie wiem jak to przeżyjesz ale bede trzymał za twe zdrowie kciuki [sub]Tekst był edytowany przez szadoł dnia 21-04-2004 22:49.[/sub]
anna chamera Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóż za mone słowa panie Serocki.Nie każdy ma taki talent jak Pan.
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No tak. Po co się starać. Przecież poezja to tylko ekspresja i co komu do tego. seweryn
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy Pani zamieszcza wiersze po to, żeby słuchać pochwał? No to proszę się zgłosić do rodziny i przyjaciół. Tu jest strona, na której ocenia się szczerze, czy się to komuś podoba, czy też nie. Nie mam zamiaru pisać, że coś jest świetne, jeżeli takie nie jest. Nie lubię kłamstwa. Może Pani się skutecznie zemścić komentując moje wypociny. Zapraszam.
Gość szadoł Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 i wtym problem chyba stary - wet za wet i słusznie nie daj się :)))
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie przypominam sobie, żebyśmy kiedykolwiek przechodzili na "Ty". Nie w tym problem. Zupełnie nie w tym. Jeżeli ktoś nie wyczuwa ironii, to już nie moja strata.
anna chamera Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie czytałam jeden z pańskich wierszy "Coraz bardziej chcę " i wydaje mi się że pomyliłam strony.Miałam wrażenie ,że jestem na stronie motoryzacyjnej
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To niech się Pani rozejrzy. Jest Pani.
anna chamera Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przepeaszm, gdzie jestem to chyba wiem Jednak ja nie będę zawistna i przyznam że jeden pański wiersz nawet mi się spodobał.
Rekomendowane odpowiedzi