Judyt Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 on i ona w domu jeden jest ostatni więcej włókien krągłych kształtów przeschnie bryła odpowiednio trzeba głaskać ? kolcem z lekka może jest potrzeba? rozmnażanie nie w tej bramie grubosz zapamięta niepojęte nazewnictwo hodowlane są pierścienie niemożliwe po spełnienie zamówienie * sieję i wciąż przesadzam ;) pomocy przy 3 sadzonce 7.08.07r.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Całkiem sprytne, fajne:) Ale: literówka w "hodowlane", nie rozumiem gwiazdki, "co i nie są na" - męczarnia przy czytaniu, zero rytmu, w ogóle nie jestem przekonany, czy rymy są tutaj potrzebne. Pozdrawiam:)
Judyt Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Bartoszu z pewnością poprawię, * dotyczyła błogosławieństwa narzecznych ;) ale chyba coś skrzywiona wyszła ;) rytmu ani trochu wręcz roztrzepanie, a przy tym zastanowienie, zatem nocą odleży i rymy złagodnieją, bo w rezultacie z rymami raczej do tej pory nic nie kombinowałam, dlatego takie pokręcone wyszło, pozdrawiam serdecznie, dzięki za rzut okiem:)
Mr.Suicide Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 trzeba głaskać kolcem ? na pewno rozmnażanie nie w tym miejscu grubosz zapamięta niepojęte nazewnictwo hodowlane są pierścienie których nie da się zamówić tylko tu bym pozmieniał, ale jak sama widzisz nie za bardzo mam pomysł jak. tak czy inaczej utwór całkiem zgrabny i chyba najbardziej czytelny z Twoich, jakie dotychczas miałem przyjemność czytać. pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) ano prawda Mr.Suicide, dziękuję serdecznie jeśli przyjemność i zapraszam, pomysłu trzeba troszku, pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 p.s sukulenty - ciekawe kwiaty ;)
Judyt Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo :) aha zapomniałabym: dziękuję wszystkim Panom za wypowiedzi, nie ukrywam, że czekam również na pewnego miłośnika przyrody (;, który by podrzucił przewodnik r., pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Judyt, suku-lenty, on i ona? he he
Judyt Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale że złożyło się, no nie stanisławo? :) dzięki za wizytę, pozdrawiam ile tchu w płucach
adam sosna Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 takie okno - podwójne między szybami sukulenty pamiętam
Judyt Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale co pamiętasz Adamie? dzięki że jesteś, pozdr. Cię
Rekomendowane odpowiedzi