Julia Valentine Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 pokolorowałam wczorajszy sen powiedziałbyś – wszystko na opak drzewa nie mogą być fioletowe pamiętasz patrzyłam wtedy przez różowe okulary niebo było turkusowe twoja koszula twoja koszula była czarna pamiętasz sen był rzeczywistością
Julia Valentine Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 wiem, że banał, ale nie mam pojęcia co z nim zrobić pozdrawiam serdecznie
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i do tego coś jeszcze dopisać, zakończenie. Przepraszam za tak ostre cięcia, ale subiektywnie tak to widzę, jeśli miałbym wykorzystać podany tekst. Pzdr.:)
Julia Valentine Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 racja - drastyczne :) mam wrażenie, że trochę zbyt, bo traci się klimat; tak czy inaczej wiersz z pewnością potrzebuje cięć, więc na pewno jeszcze pomyślę; dzięki za komentarz serdeczności
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 nie wiem nie wiem nie podoba mi sie ale nie mam tez pojecia co z nim zrobic. Pozdrawiam
Julia Valentine Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 szkoda, ale mimo wszystko dziękuję Kasiu za komentarz serdeczności
Niewierny Tomasz Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Przepraszam za szczerość, ale no właśnie - banał. Te okulary, kolorowanie snów itd. to naprawdę nic ciekawego. Umie Pani pisać tylko trzeba wyjść poza schematy. Jedyny moment, który zatrzymuje to: twoja koszula była czarna/ sen był rzeczywistością. Pozdrawiam
Julia Valentine Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 dzięki za szczerość :) wiem, że wiersz nieco banalny - w zasadzie próbowałam uchwycić w nim pewien nastrój, nie wiem czy się udało; chciałabym co nieco choćby z niego uratować; na pewno jeszcze nad nim posiedzę; serdeczności i pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi