kaja-maja28 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 O pocałunku Który mnie cudnie pieścisz Swym lekkim muśnięciem Z mą duszą się witasz O pocałunku Zwiastunie bliskości Grający na zmysłach miłości Dobrze jest mi z Tobą.
Lilianna Szymochnik Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Posyłam Tobie telepatycznego buziaka kaju-maju w te słońce z promienia. Pozdrawiam.
kaja-maja28 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Oj Liliano,pewnie złapałam:) Dzięki ,że się wiersz sodobał Pozdrawiam milisińsko:)
Lilianna Szymochnik Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Króciutki, ale milutki jakże niezwykle słodki.
kaja-maja28 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Jak mówią: Nieraz małe a piękne I rozkasz daje:) Pozdrawiam milutko
Cecylia Pierugg Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ech nie wszystko co małe jest piękne, nie wszystko... :D nie podoba mi się! kawanaławe nie pociąga nic a nic nic a nic nic a nic pozdrawiam
kaja-maja28 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Cecylio to nie pociąga,ale przyciąga jak skosztujesz to zmienisz zdanie Pozdrawiam milutko
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 O pocałunku Który mnie cudnie pieścisz Swym lekkim muśnięciemZ mą duszą się witasz O pocałunku Zwiastunie bliskości Grający na zmysłach miłości Dobrze jest mi z Tobą. Tylko to mi się widzi. Ale i to zmieniłabym na moją Zbuduj wokół tego, co zaznaczone, to jest dobre No i bez napuszenia i patetyzmu. Te wszystkie , meeeee, sweee, twąąą, mąąą. Unikaj tego jak ospy
Ulisses Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to je pszykład jak nie pisać fierszy... pszeczyta to potem ten uw i zamiast komentować fiersz pszesyła firtualne pocałónki!!! a my i aótorka pszebieramy z nie cierpliwościom nogami nie wiemy co naprafdę myśli o tym fierszu? jakie jest jego zdanie??? a pszecież wystarczyło napisać to na pszykład tak i na pefno nie wysłałby tu nikt firtualnego pocałunka tylko skomentował fiersz obórzony jak może jesieniom: o pocałónku z jenzyczkiem u wagi f policzek i f rękę ojcowfski w czułko zberesśny f to! miejsce jak z dubeltuwki lób cmok brezniewa mocny leciótki bolesny w ryj jerza a nade fszystko chodź gmatwam klóczę pocałój mnie raz... a dobsze w dópę!
Cecylia Pierugg Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hahahahahaa pozdrawiam z podłogi haha PS do maji kaji: On nie przyciąga ino nudzi!! nudzi!! nudzi!! A gdy pocałunek nudzi to już jest tragedia, twój nudzi pozdrawiam
kaja-maja28 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ulissesie,ładny wierszyk napisałeś,ale mnie jakoś nie do śmiechu Powiem tak;Jak masz d..kę jak niemowlak,to się nadaje na całownie a jak nie ,to załuż stringi i zatańcz w jakimś lokalu,lub powieś swoja szanowną na ścianie może ktoś się zlituje na jej pocałowanie:) Ja pisałam o bardzo uczuciowym pocałunku,takim od serca. Dobrze chociaż,że Cecylia się ubawiła,ale zapewnie nie popuściła:) Pozdrawiam milutko
Ulisses Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łomatko! sytuacjem llirycznom bieszesz na powarznie jeszcze śie zniom wy-kłucasz??? mószem ci coś fobec tego pofiedziec... jak ci ktoś muwi "pocałój mię w dópe!" to nie klenkaj i nie rub tego wiencej! totylko taka pszenośnia!!! on napefno rzartował??? tosamo jak nafiedzom ćie ziomy i kturyś powie "skocz anćka po piwfo" to nie rub tego jak mieszkasz wyszej nisz na parteże!!!
kaja-maja28 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ulissesie,nie biorę tego na poważnie,bo aż tak poważnie nawet Tobie nie odpisałam To był tylko moj komentarz na twoje zachciołki:) Pozdrawiam milutko
Rekomendowane odpowiedzi