Marlett Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 jeszcze lato ciepłem dogadza w ogrodzie dojrzewają porzeczki rozmarzony siedzisz na ławce w głowie niebezpieczne wycieczki na zimę zrobię kunsztowny szalik taki co się zakręca na szyję i śmieszną czapeczkę z antenką niech głowę przyzwoicie nakryje użyję włóczki marzeń z obłoków zrobię wzór przetkany wzruszeniem wplotę w to moją wielką sympatię podasz rękę to sama dłoń ogrzeję
egzegeta Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Marlettko po pierwszej sympatycznej strofie spodziewałem się dalszych perypetii letnio-wycieczkowych, dlatego od razu ten zimowy szalik jakoś mi tu nie pasuje. Ale wiem, że po warsztacie wyjdzie nawet ładna powiastka.:) Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Egzegeto! Lato szybko minie... Trzeba również pomyśleć o chłodach, a zimą dni powinny być ciepłe dzięki wzajemnej serdeczności. Jeśli masz ciekawe propozycje, chętnie wysłucham. Choć szczerze powiedziawszy wiersz jest dedykowany i wywołał uśmiech tejże osoby, to dla mnie radość. Serdeczności.
egzegeta Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. toć widać przecie że dedykowany :) i nic tu po mnie :)
Judyt Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 szalik nakryje ogrzeję cieplusi,pozdrawiam
Lena Achmatowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 dwie pierwsze - ok. ostatnią wywal, pliz:) porzeczki się już obsypały. fajnie, że je wplotłaś i tę antenkę. :) zdrówka Lenka
Marlett Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Ciepło pozdrawiaM.
egzegeta Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Marlettko a wiesz co ? może by te porzeczki - wycieczki lekko odbanalizować i wtedy np. porzeczki - wędrówki liczby się zgadzają :) No i chyba ta trzecia do usunięcia - jako Lena sugeruje też lepiej odbieram. A jeśli ma zostać, to bym wyrzucił "z" z pierwszego wersu przy marzeń Pozdrawiam
Reni Her Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 użyję włóczki z marzeń z obłoków zrobię wzór przetkany wzruszeniem wplotę w to moją wielką sympatię ona szeptem mnie ogrzeje Marlet, zmieniłam troszkę, ale tak mi się skojrzyło. Szalik związany jest nie tylko z ciepłem ale przywiązaniem i daje się go chyba na szczęście. Pozdrawiam ;))))))) R.
Marlett Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki.
Marlett Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Reni! Dzięki..ale jeśli już to ''nas ogrzeje'' Radości.
Marlett Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marianno! Oj tak, i zrobiony z wielką radością:))) Dziękuję.Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiktorze! Jednak trzeciej nie wyrzucę, ale ''z'' tak. Gryzło się:)) Dziękuję za podpowiedź. Radości.
Rekomendowane odpowiedzi