Reni Her Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 tyle słów niedopowiedzianych szeptem a można je powstrzymać nie żałując okruchów sumienia męczących ciało wyzute z uczuć wpłynął statkiem wprost w ramiona wiatru rozsyłając pocałunki na szerokości przestrzeni dzielącej spojrzenia szaro-niebieskich oczu w brązowo-orzechowe urywki mrugnięć sukienka zasłaniała pagórki kuszące wejściem na szczyt, przeciwstawny biegun odkryty torsem igrających cieni w powiewie morskiej toni a ich włosy odrzucone w dziką igraszkę losu cisza zapadła w odgłos odchodzących kroków i tylko wspomnienia oplatują myśli wczorajszego popołudnia
Piotr_Jasiński Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 W pierwszej strofie w miejsce "męczącego" wpisałbym "męczących". A całość taka mocno erotyczna ;)) Pozazdrościć peelce :)) Pozdrawiam ciepło
Reni Her Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 dzięki Piotrze, poprawiłam...;)))))))))))
Mr._Żubr Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Nie pasuje mi przedostatni wers. Powinno być chyba "wspomnienia oplątują". Poza tym duży plus. Zwłaszcza, że ja tak lubię. Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Reni! dla mnie również ''wspomnienia oplątują" -do wymiany. może ''wspomnienia okręcają myśli'' . Serdeczności.
Judyt Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 delikatnością powiało, mmm zamyśliłam się, bardzo kobiece, pozdrawiam
Reni Her Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mr.Żubr, masz rację - wspomnienia, już poprawiam, dziękuję za plusa ;))))))
Reni Her Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlet, wspomnienia płoną jak ogień, pozdrawiam R. :))
Reni Her Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt, dziękuję że tak właśnie odkryłaś peelkę, pozdrawiam ;)))))))))
Judyt Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt, dziękuję że tak właśnie odkryłaś peelkę, pozdrawiam ;))))))))) ] z lupą tu byłam;) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi